Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha wygląda jak moja paskudna szafa w przedpokoju ale wiesz co też mam taki kolor. Nessi jesteś the Best [emoji23]
Kup jeszcze Tantum Rosa do płukania na zewnątrz .....Hej dziewczynki[emoji5] ciezko jest was nadrobic.
Fajne macie zwierzaki. Ja mam dwa koty, ale mieszkam na wsi i one calymi dniami spedzaja w piwnicy.
Bylam dzis na badaniach i poszlam do innego gina, bo czuje pieczenie w pochwie. Rano mialam takie bezowe uplawy. A wizyta dopiero za tydzien. Zwiekszyl mi dawke duphastonu na 3 rqzy dziennie dal jakie globulki dopochowoe i kazal sie smaroqac clotrimazolem. Co o tym myslicie?
![]()
No to teraz już wiemy o czym będziesz myśleć idąc po coś do szafyHaha wygląda jak moja paskudna szafa w przedpokoju ale wiesz co też mam taki kolor. Nessi jesteś the Best [emoji23]
Hahahaha dokładnie [emoji23]No to teraz już wiemy o czym będziesz myśleć idąc po coś do szafydobrze że to nie stół w jadalni.
![]()
Bóle podbrzusza, mdłości, czasem zgagę, zostały mi tylko wrażliwe piersi a tak to nie mam nic.
Niestety dzwoniłam wczoraj i dr nie ma już terminów. W poniedziałek idę na nfz ale nigdy tam nie byłam i nie wiem czy robią usg.
Będę cierpliwa tyle mi zostało. Cierpliwość. Postaram się nie myśleć o tym.
hyhyhy ... to która ma jakieś innego koloru ? Dobiorę płytki, szafę a nawet kolor farbJa tez mam uplawy takie ale niecodziennie.
Nessi to bylo dobre teraz kto ma meble w takim kolorze to bedzie kojarzyl je z wydzielina z kuciamby![]()