Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Babki starsze w poczekalni niby po cichu się zastanawiają czy jestem w ciąży czy nie [emoji23] no cóż jestem gruba i w ciąży [emoji23]
Eee tam nie przejmuje się już nie raz słyszałam chamskie odzywki a na porodówce jak mnie lekarka obrażała. Można powiedzieć że się przyzwyczaiłamNiech patrzą na siebie, a nie na Ciebie. Co za wścibstwo.
Nessi ja dzisiaj nie mogę przez ciebie siedzę w poczekalni i się śmieje [emoji23][emoji23][emoji23]
CzarnaMadzia niech spitalają te czarne myśli mnie już przeszło !tobie też niech przejdzie. Za dużo tu nas ze złymi doświadczeniami dlatego tak się boimy. W stanach mówi się na dzieci które pojawiają się po poronieniu Rainbowbaby prawda Cheebay Leeleeth? A co u was ta btw?
To dobrze, że się nie przejmujesz bo nie ma czymEee tam nie przejmuje się już nie raz słyszałam chamskie odzywki a na porodówce jak mnie lekarka obrażała. Można powiedzieć że się przyzwyczaiłam
Kochana a Jaka chemię będzie brał twój tata? Czerwona czy biała?U mnie nie najciekawiej dlatego tylko Was czytam i lajkuje. Mój tata ma nowotwór i od poniedziałku zaczyna chemię.
Jestem przybita i jakoś nie mogę się pozbierać [emoji17]
Dzieci bardzo dają mi w kość i jeszcze nocne wstawanie wiec nie mam siły.
![]()
U mnie nie najciekawiej dlatego tylko Was czytam i lajkuje. Mój tata ma nowotwór i od poniedziałku zaczyna chemię.
Jestem przybita i jakoś nie mogę się pozbierać [emoji17]
Dzieci bardzo dają mi w kość i jeszcze nocne wstawanie wiec nie mam siły.
![]()