agunia2301
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczyny ja w nocy malo spalam bo syn goraczke dostal juZ tak 2dzien z rzedu 
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeżeli zostanie zamknięty to już nikt nie będzie mógł dołączyć, ani podczytywać nie będąc zalogowanym na naszym forum.@agunia2301 współczujęJa się modlę żeby Olcia się ode mnie nie zaraziła...
Dziewczyny o co chodzi w tej ankiecie o zamknięciu tematu wrześniówek?
No nie do końca dołączyć zawsze można tylko wtedy trzeba będzie się zwrócić do już obecnych o wprowadzenie. A nikt z zewnątrz nie przeczyta ze np. Dorcie boli kuciapajeżeli zostanie zamknięty to już nikt nie będzie mógł dołączyć, ani podczytywać nie będąc zalogowanym na naszym forum.
Hahahaha made my day [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]No nie do końca dołączyć zawsze można tylko wtedy trzeba będzie się zwrócić do już obecnych o wprowadzenie. A nikt z zewnątrz nie przeczyta ze np. Dorcie boli kuciapa![]()
Nie nie bylo żadnych skurczyWitam sie weekendowo,
Wonderful bardzo dobre podejście. [emoji3]
Nevka mam nadzieje ze juz wszystko wporzadku. Odezwij sie...
CzarnaMadzia ja sie będę witać z M za tydzień i tez sie boje ze "sobie weźmie" [emoji5] wszystko Ok? Nie miałaś żadnych skorczy?
Lilika gratulacje! Podziwiam!
Elianna ja tez co chwile mam powracające problemy z gardłem i krtania, na szczęście nie duże.
Dzisiaj muszę trochę chatę ogarnąć bo juz nie wyglada. Podejrze Was jak będzie chwila. Miłego dzionka [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom