Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze musi! 3mam kciuki:*Krwawienie było... Wystraszylam się.. tyle krwiale jest już ok.
Leżymy w szpitalu na obserwacji
Mam zwiększony duphaston 2x3![]()
I zlecone wyniki na tarczyce. Być może to być powodem krwawienia mojego ze za duże tsh jest... :/
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Już nie boliNo nie do końca dołączyć zawsze można tylko wtedy trzeba będzie się zwrócić do już obecnych o wprowadzenie. A nikt z zewnątrz nie przeczyta ze np. Dorcie boli kuciapa![]()
Rety...nie pozwolisz nam się nudzić...wszystko będzie dobrzeKrwawienie było... Wystraszylam się.. tyle krwiale jest już ok.
Leżymy w szpitalu na obserwacji
Mam zwiększony duphaston 2x3![]()
I zlecone wyniki na tarczyce. Być może to być powodem krwawienia mojego ze za duże tsh jest... :/
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj mi sie zaczely i dzis znowu troche mialam. Ale teraz jest narazie czysto. Tylko lekarstwo mi wylatuje co jakis czas..Witam się i ja.
Nevka oby wszystko było w porządku. Miałaś usg? Odzywaj się do nas i dawaj znać co u Was.
Justyś to pewnie coś z podrażnienia. A wcześniejsze plamienia Ci ustaly?
Ja też się dzisiaj kiepsko czuje. Jak wstałam to ledwo chłopakom śniadanie zrobiłam bo tak mi było słabo i w głowie się kręciło. Myślałam że zemdleje. Na szczęście mąż wrócił do domu szybko bo mieli pracować ale za duży mróz był. Teraz M robi jakieś półki do naszej przyszłej sypialni a ja się kręce i na nic nie mam siły. Muszę podłogę umyć, pranie wstawić, zmienić pościel i posprzątać łazienkę. No i coś na obiad. Niech mnie ktoś kupnie w d....