Anonimowa19
Fanka BB :)
@DorciaMamaOlka ktoś musi go nauczyć
Do porządków domowych to sie nie garnie, ale zawsze chociaż pomoże mojemu tacie przy drzewie czy koszeniu trawy latem 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boże wspolczuje... tez mieszkałam w wiecznym remoncie. Co z mężem naprawilismy to zaraz cos innego sie schrzanilo :/ Na szczescie czas pędzi na wasza korzyść, niedługo się to już skończy :*Madziu my się przeprowadziliśmy rok temu do nowego domu. Mamy wykończony parter i jeden pokój na polpietrze gdzie teraz mamy sypialnie ale razem z chłopakami. Teraz chcemy powoli wykończyć górę żeby chłopaki mieli swój pokój a my duża sypialnie z maluchem. No i kurde przez to wykańczanie teraz mamy wielka dziurę w suficie na klatce schodowej!!! Mąż wszedł na strych i jak już wychodził to mu się noga omsknela i walnąl nią prosto w profil od karton gipsu. Usłyszałam tylko huk i gips mi się posypał po całych schodach a w suficie dziura 2x0,5m!!! Masakra. A klatkę schodowa już mamy dawno wykończona. Teraz trzeba wszystko od nowa. Być może zrywać sufit, ocieplenie które nad nim jest. Koszmar.
Zooska trzymaj się kobieto!!! Już niedługo będzie cieplej i lepiej. Popieram Ale, wyjdź na spacer. Jak młody nie ma gorączki to mu spacer nie zaszkodzi. Wymrozi mu śluzówki i szybciej sobie z infekcja poradzi [emoji3]
Natasza trzymam kciuki i czekam na wieści.
Idę wieszać pranie i dokończyć mycie podlogi
To się chwali@DorciaMamaOlka ktoś musi go nauczyćDo porządków domowych to sie nie garnie, ale zawsze chociaż pomoże mojemu tacie przy drzewie czy koszeniu trawy latem
![]()
[emoji307] super!!!Ja juz po z Usg 7t6d [emoji4] Pieknie bilo serduszko, maluszek spal chyba. [emoji4] Termin na 14 wrzesien. [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej super to ja mam.terminna 18wrzesniaJa juz po z Usg 7t6d [emoji4] Pieknie bilo serduszko, maluszek spal chyba. [emoji4] Termin na 14 wrzesien. [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom