Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z pierwsza ciaza wogole nie zygalam.czulam sie swietnie a tutaj juz.na.odwrot....Dziewczyny współczuję Wam tych mdłości... nawet nie wiem co to znaczy... kurcze jak każda z Nas inaczej przechodzi ciążę..
Ja mogę wcinac wszystko... I cały czas..mimo że zawsze byłam szczupła... ciekawe jak teraz będzie
![]()
Maż mi właśnie szykuje świeżo wyciskany sok marchew jabłko pomarańcza![]()
Jak by się tylko dało to zabrała bym od Was trochę tych mdłości żebyśmy miały po równo![]()
Ja z pierwsza ciaza wogole nie zygalam.czulam sie swietnie a tutaj juz.na.odwrot....
![]()
I u mnie brak snu ...po 20 minutach wstaję niby wyspana, a zaraz po kolejnych znowu padam na lico ...ja tak samo mdłości mnie wykańczają, mało snu ciągłe zmęczenie a pierwsza ciąża nic mi nie dolegało nic a nic
Po porodzieDziewczynki powiedzcie mi kiedy trzeba prosić lekarza o zaświadczenie na becikowe? Wiecie coś na ten temat?bo chyba takie coś jest potrzebne..?
Po porodzie ..karta ciąży ma być założona najpóźniej w 10 tcDziewczynki powiedzcie mi kiedy trzeba prosić lekarza o zaświadczenie na becikowe? Wiecie coś na ten temat?bo chyba takie coś jest potrzebne..?