reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja tak mam, raz na własne życzenie bo za szybko sobie usiadłam na niskie łóżko, wczoraj kilka razy jak stałam w kuchni - za każdym razem po lewej stronie, chociaż owu była z prawej - z córką też tak miałam, ale przy niej owu była z lewej i sobie tłumaczyłam że to dlatego:) Ogólnie nie martwię się tym, uważam że macica się rozciąga. Jutro wizyta u gina i czekam na same dobre wiadomości:)

reklama
Ja tak mam, raz na własne życzenie bo za szybko sobie usiadłam na niskie łóżko, wczoraj kilka razy jak stałam w kuchni - za każdym razem po lewej stronie, chociaż owu była z prawej - z córką też tak miałam, ale przy niej owu była z lewej i sobie tłumaczyłam że to dlatego:) Ogólnie nie martwię się tym, uważam że macica się rozciąga. Jutro wizyta u gina i czekam na same dobre wiadomości:)
Uspokoiłaś mnie. Bo trochę mnie to martwi a dzisiaj gdybym chciała to nie mogę iść na izbę przyjęć bo szefowa ma wolne a ja muszę ją zastąpić bo jest nas tylko dwie w firmie.

To nie jestem sama z tymi piersiami ciekawe kiedy będą mniej bolec chociaż dziś W nocy było odrobine lepiej tak sobie myślę czy nie bola mnie mocniej przez luteine hm

Co do kłucia to tak jak siedzę długo I zbyt gwałtownie wstane to mnie kłuje

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy was też czasem kłuje na dole ? Mnie po lewej stronie kłuje teraz i się trochę boje bo takie kłucia to z mojego doświadczenia nic dobrego ale nie mam pewności.
Macie tez tak czy to może zły objaw ?

Nimitii ja ostatnio kichnęłam, to myślałam, że mi wszystko dołem wypadnie. Ból taki, że łzy ciurkiem pociekły. Rano zadzwoniłam do lekarza, a on na to, że takie bóle mogą byc przez zrosty, że może pojawiać sie kłucie i ciągniecie ale jeśli nie trwają zbyt długo to w porządku, mam panikować jeśli ból nie przechodzi i jest niego wytrzymania. Także pewnie domku sie rozciągają :-)

f2w3rjjgpsehityp.png

Nimitii ja ostatnio kichnęłam, to myślałam, że mi wszystko dołem wypadnie. Ból taki, że łzy ciurkiem pociekły. Rano zadzwoniłam do lekarza, a on na to, że takie bóle mogą byc przez zrosty, że może pojawiać sie kłucie i ciągniecie ale jeśli nie trwają zbyt długo to w porządku, mam panikować jeśli ból nie przechodzi i jest niego wytrzymania. Także pewnie domku sie rozciągają :-)

f2w3rjjgpsehityp.png
Oby bo mnie cały czas kłuje :/ mam dzisiaj wizytę to powiem tej kobiecie o tym ale jak będzie tak bolało dalej idę na izbę trudno wale prace juz raz przez nią straciłam ciążę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry