anna2101
Mama Wiktorynki <3
Teraz nie pracuje.dzieci mi sie tak rozchorowaly ze nie bylo sensu
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem.Bo nie znam.Jeśli dasz radę pracować to pomysł nad tym, jak ciąża bezproblemowa to czemu nie?
Pieniądze zawsze sie przydadzą a jak sie potencjalny pracodawca zapatruje na ciąże ?
![]()
Poki co bym noc nie powiedziala .to dopiero poczatek.objawow nie mam wiec wiec moglabym powiedziec ze nie wiedzialam.a pozniej bym sie martwila.zawsze czegos moglabym sie nauczyc .a tak siedze w domu.No ale jak nawet dostaniesz umowę to na czas określony, przedłużą Ci do porodu, jak nie pójdziesz szybko na L4 to może nie będą robić problemów
Hmmm ja bym zagrala w otwarte karty z tym pracodawca zawsze mozesz zaproponowac ze pozniej w domu mozesz pracowac. 4 godziny to fajnie. Jak bedziesz miec karte ciazy to juz sie nie wymigasz od niewiedzy o braku ciazyPoki co bym noc nie powiedziala .to dopiero poczatek.objawow nie mam wiec wiec moglabym powiedziec ze nie wiedzialam.a pozniej bym sie martwila.zawsze czegos moglabym sie nauczyc .a tak siedze w domu.
Praca na polbetatu.wiec spokojnie jakos te 4 h bym chyba wytrzymala.zawsze moge sie zwolnic
Dziewczyny masakra.Nie wiem co mam robic.
Wlasnie dostalam telefon ze potrzebuja kogos do dzialu kadr. Jestem w 6 tyg a kasa by sie przydala. Normalnie nie wiem co mam robic.