reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Powiedz mi co mam.zrobic zeby.moj mlody chetnie chodzil do przedszkola on jak choruje to potem sila musze go zaciagac

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

reklama
Na to jest jedna złota rada ...czas i cierpliwość ;)
Nic nie zrobisz teraz ...tak niestety wpływa na dzieci dłuższa absencja ...
Pani mowi ze caly czas powtarza ze boi sie klasy ale tam.nic sie nie wydarzylo w domu mowi normalnie o przedszkolu ale rano jak trzeba isc to juz histeria I pani pow ze pierwsza godzina jest wycie chyba mi go nie wypisza z tego powodu ?

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

Jaki dzisiaj dzień złych wieści na wątku [emoji24][emoji24][emoji24] tak mi przykro dziewczyny.... wiem że to żadne pocieszenie teraz, ale wierzę że wy też już niedługo będziecie mamami.

Dziewczyny no to nie miłe wieści tu widzę...:( bardzo mi przykro wiem co przechodzicie... ja trzymam kciuki i wierzę w Was może nie Wszystko przekreslone.. !!!

Patty głową do góry proszę się tu nie załamywać każda z Nas ma czasem taki gorszy dzień... a pytanie dziecka obrucic bym w żart ze takie malutkie a takie ma teksty :) no nic takie czasy ze ten tel ma się w ręce... to forum tak wciąga :)

ZOOska i Ty też mi tutaj tylko w dobrym humorku pasujesz :) żadnych więcej łez jesteś świetna mama jeszcze prawko na głowie no wzór kobiety!!!! :)

Karolcia89 to za 2 tyg razem wizytujemy... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry