Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie [emoji5] ja też mam obecne przeciwciała ze względu na szczepienie. Nie wiem od kiedy są obowiązkowe, ale ja miałam 15 lat temu.Patkalea bo pewnie nie chorowalas. To że masz przeciwciała oznacza tyle że pewnie byłaś na różyczke szczepionka [emoji3] nie pamiętam w którym roku weszły obowiązkowe szczepienia przeciwko różyczkce. Najpierw były tylko dla dziewcząt właśnie ze względu na ryzyko w ciąży. Potem dopiero weszły szczepienia dla wszystkich połączone z Odrą i Świnka czyli MMR.
Dziewczyny, ja też się żegnam, choc malo sie udzielalam, byłam dziś na 1 usg, 7t3d, zarodek 1 cm bez akcji serca, smutek nie do opisania i szok, bo nie miałam żadnych niepokojących objawów.
Mam skierowanie do szpitala i w poniedziałek idę na zabieg.
Szczerze wierzę że jestem ostatnia że złymi wiesciami na forum. Wszystkiego najlepszego dla Was i bobaskow!
Napisane na SM-N920C w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo piekny sen chcialabym zeby sie spelnilAa pyzunia dzisiaj śniło mi się Twoje dzieciątko!!! Ze na usg widziałaś i było już takie duże że bylo widać zarys główki [emoji5] oby to był proroczy sen. Czekamy na informacje od Ciebie