Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem. Dopytam jeszcze u mnie w pracy. Choc watpie, zeby sie kwapili do wyplacania jakiejkolwiek kasy.Justys nie wydaje mi się, żeby była możliwość wyrównania za Twoje zwykle L4, poza tym wpisali Ci pewnie inną jednostkę chorobową i lekarz ma na to dokumentacje medyczną. Musisz iść na L4 od gina, żeby Ci dali 100%
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana niestety nie ma takiej możliwościJa juz czekam w kolejce jak to na nfz jest. Lekarz od 15, a tu trzeba od 13 siedziec i jestem juz druga.
Mam do was pytanie, moze ktoras z was sie orientuje w takich sprawach. A chodzi mi o to, ze jestem na l4 ale od innego lekarza i mam platne tylko 80% wynagrodzenia. Ale chce isc teraz na l4 juz od ginekologa. I moje pytanie czy mozna dostac jakies wyrownanie za to, ze bylam na zwyklym l4 bedac w ciazy. Czy lekarz moze mi dac zaswiadczenie od kiedy jestem w ciazy i czy ktos zus moze mi wyplacic reszte kasy? Wiem, ze troche to chaotycznie napisalam, ale mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie o co chodzi.
![]()
Musisz stworzyć na jakieś stronie np. suwaczki kropka com i link wkleić w w twoim profilu w sygnaturę.yyyy... jak sie wkleja suwaczki??