Ja mam egzamin w sobote a nie chce mi sie uczycAnik cudne wiesci. Na tych pierwszych prenatalnych moze byc widac a nie musi.
Ide spac. Przynajmniej sprobuje. Ale jakos mi sie nie chce.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam egzamin w sobote a nie chce mi sie uczycAnik cudne wiesci. Na tych pierwszych prenatalnych moze byc widac a nie musi.
Ide spac. Przynajmniej sprobuje. Ale jakos mi sie nie chce.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja stoje w miejscuA ile już jesteście z wagą na plusie?
![]()
Mnie wczoraj wazyla polozna i waze 3.5kg wiecej niz zwykle. Tylko nie wiem ile dokladnie wazylam jak zaszlam w ciaze. Ale ja ciagle cos jem. Buzia mi sie nie zamyka[emoji4]A ile już jesteście z wagą na plusie?
![]()
Kochana ja jakoś funkcjonuję tylko dzięki temu że idę spać max. o 22jagus_87 haha niunia zgadłaś ..padam na pyszczekAle mamcia już prawie obrobiona, jeszcze tylko kuchni i szafy na wymiar brak
Zatoki puszczają po auqmentinie ...już mi lepiej i to znacznie bo nie rozsadza mi szczęki i pół twarzy okropny ból.
A Ty jak tam niunia ?
Ja jestem na 0 z wagą, ale w pierwszej ciąży byłam 5 na minusie![]()
Anik super ze u Ciebie też dobre wiadomości. Teraz już do końca musi tak być.
Nimitii czekam niecierpliwie na Twoją wizyte!!!
Leeleeth odpisałaś pyzuni że to dobre wiadomości ale ja widzę tylko pusta wiadomość od niej. Coś mi umknęło???
Ja dzisiaj jadę na pobranie krwi. Nie wiem jak ja tam dojadę na czczo. Trochę się boję żeby mi się słabo po drodze nie zrobiło. Na szczęście jadę do laboratorium w mojej pracy to potem wpadnę na oddzial wypić herbatkę i coś spokojnie zjeść zanim wrócę do domu. A potem muszę pojechać po moja mamę bo starszy ma dzisiaj przełożony dzień babci w przedszkolu. Przeżywa to już od tygodnia.
Trzymajcie się dziewczynki.