1985nelia2
Fanka BB :)
Mnie bolał jak na okres i latałam siku do 8 tyg a potem bóle zniknęły i zaczęłam żygać na potęgę. Po żyganiu były dwa miesiące spokoju a potem miednica i spojenie dawało czadu, chodziłam jak kaczka dziwaczka z tylkiem w tyle.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój tak rósł że był o tydzień starszy i na prenatalne jak poszłam to było za późnoHej hej, dobre wiesci.
Byłam wieczorem na wizycie. Serduszko puka w rytmie cza-cza! Maleństwo urosło niesamowicie przez dwa tygodnie. Lekarz powiedział, że jest w szoku. Wielkość fasolindy o 2 dni starsza niż z OM także gicio!! Jak zaczął robic usg to zamknęłam oczy tak się bałam,że nie dojrzę serduszka...
Pogadałam tez z nim o prenatalnych, będę robić. Poza tym wszyściutko ok, zaczynam nowy rozdział mojej ciązy czyli cieszenie sięo ile mdłości i wymioty mi tego chwilowo nie odbiorą bo bywa masakrycznie...
Miłego dnia i samych dobrych wieści zyczę!!!!!
oooo...cenna uwaga!Mój tak rósł że był o tydzień starszy i na prenatalne jak poszłam to było za późno