reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Paula sok malinowy mozesz , to herbata z liści malin przyspiesza skurcze itp a z owocow mozesz.
Zosia ja wgl nie rozumiem po co ty do takiego lekarza idziesz. Pacjenka 5 min i do tego takie farmazony ci wtedy naopowiadal.
Naticzek ja nie widze twojego tylko na kompie jak jestem. Moich tez nie widac.
Lenka jakies bzdury z tym usg. To jak ma ci lekarz stwierdzic ze w ciazy zywej jestes? Czy w razie co masz 3 miechy z martwym dzieckiem chodzic?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już miałam USG, jak na razie jest dobrze. Ale zauważ że w niektórych krajach europejskich nie zrobią Ci USG wcześniej niż w 12 tyg. Więc coś w tym musi być że taką kobieta opiekuje się tylko położna na podstawie wywiadu. I wcale nie są to kraje mniej rozwinięte niż Polska.

Pyzunia daj do sobie czas. Jeśli nie dzieje sie nic na ostro to warto zaczekać. Trzymam kciuki z całych sil!!!

Zosia wspaniałe!! Gratulacje!!!
f2w3rjjgpsehityp.png

No wyjscia i tak narazie nie mam. Musze byc na oddziale . W poniedzialek bede miec kolejny wynik bety jesli urosnie ok to nie dam sobie i fasolce krzywdy zrobic.

No ale jesli beta stanie w miejscu i oni beda chcieli czyscic nie zgodze sie i wypisze.

Ale znow jesli beta poleci na leb na szyje to juz bedzie poxamiatane i bede musiala sie poddac.

Przepraszam ze smece Wam i martwie ale mam mega dola.

Lenka mysle ze chodzi tu o zwykla oszczednosc. W innych krajach tez nie ratuje sie ciaz ponizej 12 tyg. U nas w pl na nfz tez masz tylko 3 usg i wiecej nie robia. A jak idziesz prywatnie to zazwyczaj i sprzet nowoczesny. Ja mialam w 7 tyg usg a teraz nastepne bedzie po 4 tyg wiec praktycznie 12 tydz.
Zosia cudne wiesci.

Lenka mysle ze chodzi tu o zwykla oszczednosc. W innych krajach tez nie ratuje sie ciaz ponizej 12 tyg. U nas w pl na nfz tez masz tylko 3 usg i wiecej nie robia. A jak idziesz prywatnie to zazwyczaj i sprzet nowoczesny. Ja mialam w 7 tyg usg a teraz nastepne bedzie po 4 tyg wiec praktycznie 12 tydz.
Zosia cudne wiesci.

3 usg na nfz? Ja mam przy każdej wizycie hmmm :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry