ZOOska
Fanka BB :)
Dorcia to ja mam dwa razy po 100 a miałam dwa razy po 50 co ci rozrywa serce, że nie możesz być przy mamie?
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OMG Ile ja życia na tej grze zmarnowalamja tam w pierwszej ciąży godzinami grałam w Simsy nie czytałam żadnych blogów (chyba nawet nie wiedziała ze takie są) ani żadnych internetów i chyba lepiej byłam w ciąży niczego nie świadoma i było git teraz nerwy nerwy nerwy...

Super. Bardzo sie ciesze[emoji4]
W pl nikt nie pyta o kontynuowanie a w moim mieście żadne znieczulenie nie jest dostępne poza gazem.Ja dwie ciąże w Hiszpanii przechodziłam i nie mogę narzekać.
Tatuaj też na pierwszej wizycie zawsze pytają czy chcę "kontynuować", bo w końcu przerwanie wcześniej ciąży jest tu dostępne. I jak w większości tzw rozwiniętych krajów są 3 USG, a ciążę prowadzi położna. Pierwsze spotkanie z ginekologiem może nastąpić dopiero na porodówce
Ja nie miałam tyle szczęścia i musiałam parę razy na IP podejść, raz kilka dni leżałam z zagrożoną ciążą... dali mi osobny pokój na tą okazję.
Gin, z którą miałam do czynienia po poronieniu za to była cudowna, przemiła, udzielała konkretnych informacji, dała mi wybór co dalej robić i szanowala moją decyzję.
No ogólnie nie mam się za bardzo do czego przyczepić.
A i zzo jest dostępne bez problemu. Już na samym początku aukcji porodowej pytają czy będę chciała i potem praktycznie w każdej chwili mogę zmienić zdanie.
Co prawda nie mam porównania jak to jest w Pl, ale chyba jednak wolę rodzić tutaj :/
To ja czegoś takiego nie zauważyłam... tutaj wszyscy z ciąż się cieszą od początku, też bywa, że niestety za szybko :/Ale to jest ciekawe, jak aborcja w konkretnym kraju przekłada się na postrzeganie ciąży. Np. mój facet kompletnie się nie ekscytuje ciążą, bo dla niego to jeszcze za wcześnie i w ogóle nie wiadomo czy coś z tego będzie. I to jest, że tak powiem, ogólnonarodowe podejście. Więc z tej perspektywy mi dziwnie, jak patrzę, na dziewczyny, które już w 5-6 tygodniu już są mentalnie na 100% w ciąży i potem są straszne dramaty, jak coś nie wyjdzie. Tutaj tego nie ma w takiej formie. Dostałabym od chłopa opeer od góry do dołu, jakbym już zaczęła planować poród, urlopy itd.
Można ściągnąć!O przypomniałyscie mi o simsach ciekawe czy to można sciagnac czy trzeba kupic
No ale.do warzyw cos niemam ciagu niestety mimo ze przed ciaza jadlam duzo I kanapka mi wchodzi tylko z. Zoltym serem
Pyzunia wszystkie Ci tutaj kibicuje my i czekamy na wieści od Ciebie także nawet się nie zastanawiaj tylko pisz cokolwiek masz ochotę.
Zooska super ze u Ciebie wszystko ok. Nie wypomnialas mu na wizycie że ta jego "struktura" to twoje dzieciątko z pięknie bijacym serduszkiem?