Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to sie ladnie zadzi w waszym domu. Podziwiam Cie, ze jeszcze wytrzymujesz. Ja bym juz im cos dawno powiedziala. Najlepiej tp sie nie denerwuj. Niech Maz zalatwia z nimi sprawy.Nie mieszka. Bo teściowa tylko jej się słucha co ma zrobić i wgl. Dlatego mąż powiedział ze pogada sobie z nią wieczorem.. czy dom jest nasz czy jej... bo jak jej to on woli wyjść stąd póki dziecka jeszcze nie ma ....
Chciałabym bardzo by teściowa nie zapisała nam tego domu...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
16 tydzien . Mieszkam w Leicester
Mnie ciagle boli kosc ogonowa albo lewy posladek. Ale wydaje mi sie, ze to promieniuje na kosci.Wszystkie gnaty mnie bola I odczuwam bol w.kosci ogonowej musialam sie polozyc czy to nirmalne ?
![]()
Ja mam termin na 28 wrzesnia i jestem w 7 tygodniu.to jakos dziwnie vhyba Ci wyliczylwg kalendarza tak, na sam koniec wrzesnia
U lekarza jeszcze nie bylam i tak jak pisalam wg kalkulatora mam 7 tydz z ostatniej miesiaczki a z bety mam 4/5 wiec poki co sama jestem w kropceJa mam termin na 28 wrzesnia i jestem w 7 tygodniu.to jakos dziwnie vhyba Ci wyliczyl
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom