NeSSi
Moderatorka
Najpierw trzeba się wylogować ...nessi wpierw sie wylogowac na lapku tez
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Najpierw trzeba się wylogować ...nessi wpierw sie wylogowac na lapku tez
OK, myślę, że będzie dobrze...dobra sprobuje jakby cos nie poszlo to bede sie dobijac z nowego konta
Juz mi dziala przez aplikacjeCzy się da przez aplikację to nie mam pojęcia, gdyż nie używam ... w wolnej chwili sprawdzę.
Kliknij tu: https://www.babyboom.pl/forum/temat/wrzesniowe-mamy-2017-watek-zamkniety.87685/page-2#post-14827013No ja nie moge w ten zamkniety wejść teraz mi pokazuje że mam zainstalowac forum jak mam zainstalowane fuck wiedziałam że sobie nie poradzę
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
o mniam...Ja to zmuszam sie do jedzenia ale wczoraj.wieczorem mialam ochote na kanapke z seren topionym I pomidoren))
Jak dla mnie to ten drugi trymestr to jeszcze daleka droga...Dziewczyny już za chwilę wskakujemy w najfajniejszy okres czyli 2 trymestr więc głowa do góra![]()
O widzisz, chyba z ciekawości zacznę to liczyćCiekawa jestem jak będzie wyglądała całkowity kosztorys po 9 miesiącach:O