Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nie od Nessi zależy kiedy Cię dodadzą, więc cierpliwie czekajNessi pytałam na inntm wątku, od czego zalezy, ze ktoś ma dostęp do zamkniętego? pisałam ci priv z prośbą o dołączenie, jestem tu na forum już jakiś czas, a dostępu do zamkniętego nie mam.
czy jest to wątek zamknięty tylko dla niektórych?
Nessi tylko podaje nicki do administracji, a oni wysyłają wiadomość o dołączeniu do wątku zamkniętego do konkretnej osoby.Nessi pytałam na inntm wątku, od czego zalezy, ze ktoś ma dostęp do zamkniętego? pisałam ci priv z prośbą o dołączenie, jestem tu na forum już jakiś czas, a dostępu do zamkniętego nie mam.
Nie moja droga, osoby które wysłały mi PW dostały dostęp do forum ...jeśli wysyłałaś powinnaś mieć dostęp.Nessi pytałam na inntm wątku, od czego zalezy, ze ktoś ma dostęp do zamkniętego? pisałam ci priv z prośbą o dołączenie, jestem tu na forum już jakiś czas, a dostępu do zamkniętego nie mam.
Kochana ja wczoraj po dwóch tygodniach miałam delikatne krwawienie ...też mam pietra, ale cóż począć ..Kurde babki znów jakieś plamienie mam... Zażyłam nospę, kwas foliowy, luteina wtyknięta i leżę. Mam nadzieję, że się uspokoi i tym razem... Normalnie po trzeciej ciąży nie spodziewałabym się takich cudów, skoro dwie pierwsze bezobjawowo i bezstresowo...