Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mdłości jako takich w ogóle nie mam.. ale mogłabym spać cały czas.. czuję się jakbym robiła w kamieniolomach.. lekarz mówił, że to normalne, żeby słuchać organizmu, czego potrzebuje.. do tego brak apetytu.. Ale w piątek usłyszeliśmy 1 raz bicie serduszka naszego 1-centymetrowego szczęścia i wszystko przestało być ważne.. teraz najchętniej kupowalabym już wszystko dla maluszkaWitam wszystkie wrześnióweczki
Jak u Was ? Mnie mdłości i wymioty już powoli odpuszczają, chociaż wolałam jak były. Wiedziałam, że coś się dziejeBrzuszka jeszcze nie widać...
Nie uzywamy tego wątku juz, bo przenioslysmy sie na zamkniętyWitam![]()
Jestem już wrześniowka 2015 a teraz będę wrześniowka 2017chciałabym do Was dołączyć tylko nie rozumiem jakie tu panują zasady
właśnie zauważyłam post wyżej i nic z tego nie rozumiem
![]()
Ok, ale przyjmujecie kolejne osoby czy nie?Nie uzywamy tego wątku juz, bo przenioslysmy sie na zamknięty
![]()
Napsz do Nessi na prv prosbe o przyjecie na watek zamkniety. Nowe Dziewczyny SA przyjmowane warunek jest tylko 1 trzeba sie udzielac nie tylko czytac. Osoby nie piszace postow beda usowane.Ok, ale przyjmujecie kolejne osoby czy nie?