kotrysia
Fanka BB :)
Śliczny. Ja właśnie takie szukamale chciałabym skórzany czy tam ze eko. Bo jakby nie było koniec wrześni to już jesień...
Dół ma plastikowy, a górę całą można zdjąć i wrzucić do pralki, nawet daszek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Śliczny. Ja właśnie takie szukamale chciałabym skórzany czy tam ze eko. Bo jakby nie było koniec wrześni to już jesień...
Skąd ja to znam?! Ano tak, mam w domu dwa kocurkiDół ma plastikowy, a górę całą można zdjąć i wrzucić do pralki, nawet daszeknie mogę mieć eko skory bo mam kota, a jak wstawię wózek do domu a ona mi przez przypadek skoczy to będzie caaaly zadrapany. Takie uroki futrzaka
![]()
Co ty wprowadzasz za cyrki, jakieś zamknięte grupy? Jeśli ktoś jest w ciąży u chce dołączyć to co robisz za problem? Szefowa za 5groszy.... Co za tajemnice możesz tam pisać? Sorki ale nie rozumiem twojego podejścia...Ja nie rozumiem problemu, jeśli jesteś aktywna, rozmowna, jest cała masa tematów do poruszenia na forum. Nawet wątek o ciąży. Jeśli nie chcesz pisać tutaj to na zamkniętym też nie będziesz pisać z prostego względu. My się już zżyłyśmy i trzeba mieć naprawdę dużą siłę przebicia by wskoczyć teraz kiedy my już z dziewczynami od 4 miesięcy piszemy dzień dnia.
Co ty wprowadzasz za cyrki, jakieś zamknięte grupy? Jeśli ktoś jest w ciąży u chce dołączyć to co robisz za problem? Szefowa za 5groszy.... Co za tajemnice możesz tam pisać? Sorki ale nie rozumiem twojego podejścia...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli Ci sie cos nie podoba to wcale tu pisac nie musisz. Nikt Cie do niczego nie zmusza.Szacunek i oglade to zacznij od siebie. Pozdrawiam te panie które do tej "elity" nie należą [emoji3]
Szacunek i oglade to zacznij od siebie. Pozdrawiam te panie które do tej "elity" nie należą [emoji3]