naticzek
Fanka BB :)
Tak mamy watek zamknięty napisz do Nessi to cię tam wpuściCzemu tu tak cicho u Was? Macie jakies zamkniete inne forum czy sie gdzies przenioslyscie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mamy watek zamknięty napisz do Nessi to cię tam wpuściCzemu tu tak cicho u Was? Macie jakies zamkniete inne forum czy sie gdzies przenioslyscie?
No dużo jest też osób które niby chcą do zamkniętego a potem milczą...A jak u Ciebie? Jak się czujesz?Naticzek dziekuje ale ja juz ogarniam 3 wątki hihitylko tak wlasnie cos mi tu nie pasowalo
a widze ze nowe osoby sa ktore chyba tez nie wiedzą o co kaman
No cóż, grunt że z dzidziusiem wszytko okNaticzek ahaszczerze to sredniawo.Mdlosci mam praktycznie calymi dniami..
jakbym na kacu byla brr.. w 1 ciazy mialam tylko wieczorem i jakos lzej to przechodzilam
![]()
Będzie dobrze trzymam kciuki:*Naticzek jeszcze nie wiadomo co z moja ciaza bedzie.. ide we wtorek.Jak bylam w 5t5d nie bylo zarodka jeszcze a pecherzyk splaszczony..ciaza zagrozona.Biore dupka i czekam..
Aga ja dopiero 7tydz zaczynam
Aga bo millo była naszą wrześniówką i chcemy wiedzieć co u niej