Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja rownież 10 kg do przodu Ale nie widać, ze aż tyle...a moze to ja sie łudzę Ja nie mogę przespać dłużej niz 6 h ciągiem, jak kładę sie o 21 to o 3 rano oczy jak 5 złotych Moje chłopaki to śpiochy i w dzien wolny do 10-11 mam spokoj Dobrze ze zaraz wakacje [emoji5]
Czesc @kawuleczka
U mnie dzisiaj początek 29 tc i +8 kg na wadze.
A ze spaniem to różnie.. jak się położę o północy to i do 8 potrafię pospać, ale jak mi się przyśnie wcześniej na kanapie już koło 21 - co mi się często zdarza , to godzina 4:30 i jestem wyspana![]()
Ja bylam w pierwszej ciazy chodzilam fo niej I jak sie na mnie wydarla ze zamiast sie przebierac robie siku to przestalam tam chodzic.@marcia331 chodze do dr Krzewińskiej. W ramach tego programu KOC na NFZ za dużego wyboru nie było niestety. Na początku miałam bardzo mieszane uczucia i dlatego tez chodziłam dodatkowo prywatnie. Z czasem jednak zaprzestałam prywatnych wizyt, a i Pani dr jakby "milsza" się zrobiłaWszystkie badania zleca, USG też, a i przychodnia sama w sobie jest całkiem przyjemna i nigdy nie miałam tam żadnego problemu z terminem wizyt, badaniami czy wynikami.
Na tą chwilę zamierzam tam rodzić, choć też ostatnio słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii o medeorze (@agunia2301) i trochę zaczęłam się zastanawiać![]()