naticzek
Fanka BB :)
Wiesz co lekarz choć bardzo miły i sympatyczny to tyle tego nagadal że sama już nie wiem coś mówil chyba że 6+3...Naticzek, który Ty masz tydzień ciąży? 6t4d?
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co lekarz choć bardzo miły i sympatyczny to tyle tego nagadal że sama już nie wiem coś mówil chyba że 6+3...Naticzek, który Ty masz tydzień ciąży? 6t4d?
Gratuluje!!!!! Noc teraz spokojna nasz.Wszytko ok pecherzyk 14mm zarodek 3,5mm zaczyna bić <3 !!!
Hahamarta przeczytaj końcówkę swojego postu uwielbiam słownik W telefonie
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
W ulotce napisane jest, żeby w ciąży nie używać dołączonego aplikatoraNic mnie nie boli papier przy wycieraniu czysty, na aplikatorze od lutki maleńka różowo pomaranczowa kropka, myślicie ze mogłam gdzieś urazić delikatnie szyjkę przy alikacji?
No i ekstra [emoji4]Wszytko ok pecherzyk 14mm zarodek 3,5mm zaczyna bić <3 !!!
Ok ciekawe co on ci powie na to..To juz gin musi Ci wytłumaczyćja jak nie zapomnę zapytam sie swojego we wtorek o te zastrzyki
![]()
Co sie stalo ze jestes w szpitalu?Od razu baz badania wzięli mnie na patologie ciąży może ze względu na porę.. Jeszcze nikt mnie nie badał bo lekarz operuje... Mam nadzieję że jutro zrobią badania i wyjdę...
Mi tez
Ja tez to mam ale nie uzywam..Dziewoje toż to takie cudo Zobacz załącznik 791554