Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam problem. Wczoraj pojechalam sie zarejestrowac do mojej gin z nfz i bylo nie milo tzn. Pielegniarka potraktowala mnie strasznie. Powiedzialam jej ze wizyte chcialabym na pon poniewaz l4 od lekarza rodzinnego mam do nd .Wcisnela mnie z wielka lacha i dodala ze ja jestem tylo w ciazy a nie obloznie chora ze di pracy powinnam chodzic i pani doktor powie mi to samo. Spoko powiedzialam jej ze mam zle warunki przeciagi i pracuje po 10 do 12 h i to praktycznie dziennie.to ona mi na to ze pracodawca powinien mi stworzyc w czasie ciazy dogodne warunki pracy. Mam mega metlik boje sie ze mi l4 nie wystawi i zapisalam sie na piatek do gin kuglin w gliwicach z medicover fakt taku ze 30 km dojazdu popoludniami spoko gorzej rano
Nessi trzymam dziś za Ciebie kciuki od rana!Wiem ze na pewno wszystko będzie dobrze i zobaczysz dzieciaczka i serduszko <3
Lola dziś jest Twój dzień i z pewnością będzie udanyGdyby zarodek się nie rozwinął pewnie na tym stadium ciąży, organizm by już to wyłapał i progesteron by powoli spadał. Jakieś plamienia większe by się pojawiły a tak wszystko jest oki
Jak noc?
Witam Cię Siwa
Trochę mniej swędzi ale i tak dziś lecę
Plamienia miałam jakieś mikro i nie wiem skad się wzięły. W każdym razie nic sie dalej nie działo
Tak was czytam i czasami aż się śmieje pod nosem
Dziewczeta jakie Wy chcecie mieć objawy w 5 tc?Przecież to normalne że w tak wczesnym etapie, ciąża rozwija się bezobjawowo
Ja też tak miałam a teraz czuję się jak tygodniowe zwłoki ;P
Mialam kiepska bete 69.5 ale gnojki zrobili mi total a chcialam zwykla sie zastanawiam czyby nie pojechac gdzie indziej i zrobic. Tamta robilam w pon
Siwa bedzie dobrzeNo więc nie będzie mi dane zostać wrześniowa mamą. Dziś pojawiła się krew i beta spada bo kreska zrobiła się cieniem cienia.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom