reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za Was.

Nerwy to chyba cały czas już będą nam towarzyszyć. Nas niby te 2 kreski bardzo zaskoczyły i od szoku, przeszłam przez całą paletę uczuć, przez przerażenie, wkurzenie, do radości i już z 2 godziny od pozytywnego testu zaczęłam się martwić, czy wszystko będzie dobrze. I tak już zostanie...

Justyś nie chciałam, żebyś poczuła się urażona. Niestety słowo pisane możemy bardzo rożnie odebrać, jak nie znamy dobrze osoby je piszącej.
:) Ja na listopadówkach 2013 i grudniówkach 2011 robiłam listy z następującymi danymi:
nick imię wiek miejscowość/rejon tp płeć dziecka wybrane imię dotychczasowy dorobek
wszyscy wpisywali jedynie to, co chcieli "ujawnić" :) Plusy też można takiej sytuacji znaleźć - widzimy jak na dłoni co nas łączy z tych podstawowych rzeczy :)
Kochana nie poczulam sie urazona. Ja sie doatosuje do tego co bedzie w tablece. Nie ma zadnego problemu. Nie bedziemy sie przeciez klucic o takie rzeczy, bo one sa malo istotne. Wszystko jest ok[emoji4]

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Cześć dziewczynki! [emoji8] dawno mnie tu nie było, wybaczcie ale mam duzo pracy [emoji17] jak wasze samopoczucie? Brzuszki rosną czy jeszcze nie? Buziaki dla wszystkich!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra dziewczyny to napiszcie mi wszystkie w prywatnej wiadomości nick, imie, wiek, przewidywany termin porodu :)

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

Kochane nie doszło do najgorszego więc nie możecie tracić nadziei! Kto ma wierzyć w swoje dziecko jak nie mama? Macie już serduszka, więc maluchy na pewno będą dzielnie walczyć!

u mnie niestety nie ma serduszka bo jest za wczesnie, a kwawienie dalej jest, choc chyba troche mniejsze bo leze caly czas i jeszcze takie glupie uczucie w podbrzuszu, nigdy nie mialam poronienia jak juz byl pecherzyk ale zawsze myslalam ze to jakis bol a tu w sumie tylko ta krew i ciagniecie w podbrzuchu!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To musiałby być jakiś turbo krwiak >_<
A gin na usg nie potrafiła znaleźć źródła krwawienia.

Ogólnie pewnie, że nic nie jest jeszcze 100% przesadzone. W poniedziałek mam nadzieję, że się dowiemy na pewno. Najbardziej nie lubię tego zawieszenia
Ja miałam krwawienie w 8 tc, 11tc i 14 krwotok i ani razu nie znaleźli źródła. I wiesz co? Lekarka która mnie przyjmowała na ip tez olała temat kazała mi przyjść do kontroli za miesiąc. Wszystko skończyło się dobrze i u Ciebie też tak może być tylko uwierz w to że dacie sobie radę.

Ja miałam krwawienie w 8 tc, 11tc i 14 krwotok i ani razu nie znaleźli źródła. I wiesz co? Lekarka która mnie przyjmowała na ip tez olała temat kazała mi przyjść do kontroli za miesiąc. Wszystko skończyło się dobrze i u Ciebie też tak może być tylko uwierz w to że dacie sobie radę.
:* <3

reklama
Do góry