Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czemu nie do wychowania?Ku przestrodze wysyłam Wam zjecie mojego psa...to Jack Russell Terier..
Ta mała żmija jest nie do wychowania...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogladalas film "Maska" to właśnie jest ten gnojek z filmu
Witaj[emoji2]Hej wszystkim, tak czytam wasz wątek od początku, że postanowiłam się zarejestrować i też coś skrobnąć. Mam 30 lat i pierwsza ciąża, staram się podchodzić na luzie póki co, u nas koniec 6tyg.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kochana co ty bierzesz[emoji2] podzielisz się choć trochę?@CzarnaMadzia jak Twój aseksualny gil? ;-) ale mi się nie chce wstawać a tu trzeba młodą do przedszkola zaprowadzić. Przed chwilą mi się nawet śniło że poszłam do przedszkola w koszuli nocnej i jeszcze od dyrektorki mięso mielone kupowałam [emoji14] w domu zaczęłam się wkurzać bo okazało się, że jest wymieszane z cyckami z kurczaka haha. Nie jadłam wczoraj makowca, żeby się tak naćpać.![]()
HahahaOgladalas film "Maska" to właśnie jest ten gnojek z filmuona nie słucha,ucieka,ciągle biega,szarpie się na smyczy ...tosz to szogun
jedyny pożytek to taki,że łapie myszy i goni kury teściowej
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A jest to bezpieczne że tak zmieniasz te leki?Cześć nowinko!
U mnie znowu beżowe brudzenie ...nie wiem czemu ale mam wrażenie, że mam krwiaka którego lekarze nie widzą wrrr....wróciłam do brania dupka i zobaczymy. Jeszcze muszę iść kawałek z buta syna odebrać ze szkoły o 10:30 bo nie mają jednej lekcji ...będzie ciekawie ...
Kto tam dzisiaj wizytuje ?