agunia2301
Fanka BB :)
Oki ale narazie do czwartku ktos zarezerwowalDaj znać jak się sprawdza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki ale narazie do czwartku ktos zarezerwowalDaj znać jak się sprawdza
Bardzo mi przykro słoneczko [emoji20] [emoji20] [emoji20] nie wiem, co mogłabym Ci nawet powiedzieć...Dzwonilam do szpitala jutro o 7:40 mam się zgłosić zrobią USG żeby potwierdzić i potem zabieg.
Przykro mi strasznieTak 24.01 miałam zakładaną kartę i tętno 176/min a dziś nie znalazła akcji serca nawet jak Dopplera włączyła
No więc serducho bije jak szalonePochwal się i odgon te ciemne chmury nieszczęścia ! Daj coś dobrego![]()
Niestety druga lekarka potwierdziła. Dzidzia miała 1,21 cm. Dostałam skierowanie do szpitala, co prawda powiedziała że można do poniedziałku poczekać czy się samo nie zacznie ale nie wiem czy z nieżywym dzieckiem w brzuchu mogę tyle chodzić.
Ja o tym czytalam przy poronieniu. Musisz wyrobic akt urodzenia-zgonu, pogrzeb.. Dla mnie to bylo za ciezkie... Ale ja poronilam w 6 tyg, serduszka jeszcze nie bylo... Przerazalo mnie latanie po urzedach... Badanie genetyczne na okreslenie plci tez chyba potrzebneCzy któraś z Was po wcześniejszych poronieniach pobierała ze szpitala zaświadczenie o urodzeniu martwego dziecka, żeby Go zarejestrować u USC i skorzystać z 8 tyg urlopu macierzyńskiego i spokojnie dojść w tym czasie do siebie??