Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bedzie dobrze.Trzymam mocno kciuki i oczywiscie WitamHey wszystkim. Jestem nową zrstresowaną mamuską. Moge sie dołączyć? Wczoraj zaliczylismy pierwszą wizytę u gina i pierwsze usg. Moja fasola podobno malutka w stosunku do wieku ciazy. Nasza pani doktor twierdzi, ze byc moze cykl byl dluzszy, poniewaz karmie piersią i owulacja mogla nastapic pozniej :-) wyznaczyla nam kolejna wizyte dopiero za miesiac. Chyba umre do tego czasu z niepewnisci :-(
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie sprawdzalam. Wogole bardzo malo badan mi ginka zlecila w porownaniu z tym co wy tutaj piszecie. Hmm na wsi mieszkam :-) :-) :-)Bedzie dobrze.Trzymam mocno kciuki i oczywiscie Witam
A sprawdzalas przyrost bety?moze byalabys spokojniejsza
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze.nie martw sieNie sprawdzalam. Wogole bardzo malo badan mi ginka zlecila w porownaniu z tym co wy tutaj piszecie. Hmm na wsi mieszkam :-) :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja prawie wcale w nocy nie mogę spać, a w dzień chodzę jak zombie... Mąż przychodzi z pracy, a ja idę spac...ja tak mam w nocy nie mogę spać wiercę się i budzę się wcześnie a w dzień spać mi się chce. Wczoraj wstałam o 7 żeby chorobe zgłosić i po spaniu ale padłam o 13;30 i wstałam o 16;30![]()
Witaj! Ja też mam mniejsze dziecko z usg niż z OM, ale skoro Ty karmisz to pewnie normalneHey wszystkim. Jestem nową zrstresowaną mamuską. Moge sie dołączyć? Wczoraj zaliczylismy pierwszą wizytę u gina i pierwsze usg. Moja fasola podobno malutka w stosunku do wieku ciazy. Nasza pani doktor twierdzi, ze byc moze cykl byl dluzszy, poniewaz karmie piersią i owulacja mogla nastapic pozniej :-) wyznaczyla nam kolejna wizyte dopiero za miesiac. Chyba umre do tego czasu z niepewnisci :-(