kotrysia
Fanka BB :)
My zaczęliśmy 14 tydzień.. Termin na 24-26 września.. Płeć znana na 90% - chłopczyk..
To termin tak jak ja! ;D
Jeszcze nie znamy płci, ale w czwartek mam USG to może się dowiemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My zaczęliśmy 14 tydzień.. Termin na 24-26 września.. Płeć znana na 90% - chłopczyk..
Ja i tak nie wiem czy mam wierzyć w to co lekarz powiedział.. czy to nie za wcześnie na taką pewność..To termin tak jak ja! ;D
Jeszcze nie znamy płci, ale w czwartek mam USG to może się dowiemy
Na następnej wizycie powinno się już potwierdzić Ja dopiero w 17 tc się ''może'' dowiemJa i tak nie wiem czy mam wierzyć w to co lekarz powiedział.. czy to nie za wcześnie na taką pewność..
Ja i tak nie wiem czy mam wierzyć w to co lekarz powiedział.. czy to nie za wcześnie na taką pewność..
Zobaczymy.. mąż już się cieszy z chłopczyka [emoji23]Na następnej wizycie powinno się już potwierdzić Ja dopiero w 17 tc się ''może'' dowiem
Hm.. no ja bardziej pytam pod kątem ciuszków.. Tak mnie korci na zakupy, że szok.. [emoji23]Ale jak bedzie miał być chłopak to pościel z batmanem znalazłam taką czadową że szok ;D
O dziwo dla chłopców widziałam słodsze rzeczy niż dla dziewczynek.Hm.. no ja bardziej pytam pod kątem ciuszków.. Tak mnie korci na zakupy, że szok.. [emoji23]
Może miała atak nerwicyChciałam sobie z koleżanka popisać jako, że na mnie napadła. Ale nie wiem czy jest sens ...zwłaszcza, że ów koleżanka udziela się w temacie ''ciężarówki z nerwicą''.
I brak chłopa do ''wyżycia''Może miała atak nerwicy