reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja mam wrażenie ze mam kilka pęcherzy. Robię siku, wychodzę z łazienki i po sekundzie do niej wracam i znów sikam. Najgorzej przed snem bo potrafię tak kilka razy, po czyn jak nie zasnę szybko, to wszystko się powtarza :(:(
A potem mam sny, że chce siku i szykan toalety, ale w każdej jakby publicznej leżą kupy na podłodze i nie mogę się dostać do kabiny. I tak biegam i szukam i wszędzie te kupy. Boje się, że kiedyś znajdę czysty kibel i się zleje w łóżko :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jak byłam w ciąży, to tak bardzo bolało mnie ucho że trafiłam do szpitala. W szpitalu robili mi okłady chyba z amoku lub czegoś alkoholowego, namaczali mi gaże przykładali do ucha i owijali bandażem. Nic nie pomagało, miałam inhalacje leki itd. pomogła mu dopiero punkcja zatok

oar8yx8d6a2llcco.png

Mogłam dziś pospać godzinę dłużej bo starszy ma na drugą lekcję a młodszy na 11 badanie ortooptyczne. Jelita mi furgoczą. Normalnie koncert jak nie wiem. Idę zaraz do wanny rozkoszować się ciszą póki jeszcze trwa.

A ja wkoncu dla odmiany jestem wyspana mimo wstawania w nocy do córki z antybiotykiem to od razu zasnęłam☺️okna prawie umyte, zostały mi tylko dwa, ale takie największe u córek w pokoju dziś się za to nie zabieram bo sypie ten wstrętny śnieg...... Jadę dziś do mamy będzie robiła pierogi ruskie także obiad na dwa dni mam spokój ☺️miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry