Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne że tak. Nazwisko mamy tak porąbane że imiona wybieramy proste i w sumie sami "przezywamy" naszych synów... tak tylko piszę... Przyśpiewka o Mańce też nie jest elegancka ;-)No właśnie nie widać bo nie umiem tego zrobić w sygnaturze się wyświetla a tutaj nie trudno zacofana jestem![]()
Rożek był w użyciu przez pierwszy mc. Do spania i noszenia Ewentualnego przez babcie , poza tym młode leżało „ luzem” wiec raczej na rozwój wpływu nie miał. A co do imion każde można przekręcić , wyśmiać , dołożyć do niego jakaś przyware. Jak nie imie to nazwisko . Albo „dzieci” często śmieją się z chorób czy wyglądu, wiec na to wpływu nie mamy większego. Może wiec być Michał co się skichal
![]()
Jasne że tak. Nazwisko mamy tak porąbane że imiona wybieramy proste i w sumie sami "przezywamy" naszych synów... tak tylko piszę... Przyśpiewka o Mańce też nie jest elegancka ;-)
Z chłopakami zazwyczaj się potwierdza choć właśnie niedawno dowiedziałam się że nie zawsze. Matka z młodego klasy miała całą ciążę syna a ze 2 miesiące temu urodziła córkeMi dwie lekarki powiedziały ze syn wiec raczej już żeńskiego nie szukam
![]()
Skacze Mańka filuternie co podskoczy to se pierdnie. Skacze Mańka po pułapie i cyckami klapu klapie. I cośtam że chciała pierdnąć zesrała się...Aż jestem ciekawa jaka ?
![]()

Ja zastanawiam się nad imieniem Nikodem dla chłopca, z dziewczynką mam nieco większy problem. Bo jakoś żadne mnie nie przekonuje![]()
![]()