GoJ
Fanka BB :)
Czyli jakich?To widzę że nie tylko ja tak mam. To dobrze bo trochę się zaczęłam martwić. Szczególnie po świątecznych komentarzach mamy i tesciowej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli jakich?To widzę że nie tylko ja tak mam. To dobrze bo trochę się zaczęłam martwić. Szczególnie po świątecznych komentarzach mamy i tesciowej![]()
Że powinnam jeść. Że dziecko musi rosnąć. Żeby jeść za dwoje i takie różne inne. A ja jeszcze z jedzeniem się nie zaprzyjaźniłam tak do końca. Na niektóre rzeczy nadal mnie mdli :/Czyli jakich?
Że powinnam jeść. Że dziecko musi rosnąć. Żeby jeść za dwoje i takie różne inne. A ja jeszcze z jedzeniem się nie zaprzyjaźniłam tak do końca. Na niektóre rzeczy nadal mnie mdli :/
Za dziesięcioro możeŻe powinnam jeść. Że dziecko musi rosnąć. Żeby jeść za dwoje i takie różne inne. A ja jeszcze z jedzeniem się nie zaprzyjaźniłam tak do końca. Na niektóre rzeczy nadal mnie mdli :/
Witaj w klubie ja czułam się na Antosia A raczej będzie Zosia.@anja93 czułam się na Stasia , a okazało się, ze będzie Helenka <3
Nie jedyna, ja też się jeszcze wstrzymuje od zakupówJa wiem z bad Nifty, ze chlopak, ale jeszcze nic nie kupilam. Chyba jako jedyna
Nie mam tez pojecia jaki wozek, etc. Poki co tylko na ulicy patrze jakie wozki maja mamuski