Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję. U mnie ciąża nie może być dużo młodszą, max 2 dni, bo betę robiłam 20 grudnia. No i pęcherzyk nie jest pusty całkiem - jest ciałko żółte... A zresztą ile bym nie pisała, to się nie uspokoję zanim serduszka nie usłyszę...3 dni mialam wyciete z zyciorysu, przez gin z nfz. Nastraszyl mnie pustym pecherzykiem, i ciaza mlodsza o ponad 2 tyg w stosunku do OM. Na koniec powiedzial 50/50 ze wszystko dobrze. Wczoraj widzialam serduszko. Kochana na pewno jest wsYstko dobrze. Ja wczoraj to samo mowilam, ze chyba nawet juz mnie piersi nie bola;( bedzie dobrze. Wiem z wlasnegi przykladu, ze stres to zly doradca
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam Cię rozgość się [emoji3]Witam wszystkie mamuski. Na początku nieśmiało wszystkim Wam gratuluję! Wczoraj bylam na wizycie u ginekologa i jestem w ciąży. Przewidywany termin porodu mam na 10 września, ale nie wytrzymam na pewno
, poniewaz jestem juz po jednej cesarce..
Serdecznie pozdrawiam
Nie martwię się tylko dla mnie to jest po prostu dziwne, ale mniejsza z tym [emoji14]Witam z ranawstałam gdzieś 30 min temu ale zanim się ogarnelam dopiero u mnie po 9 wiec luzik ja na sniadanko wzielam jogurt ale jak wolno mi z nim idzie jehheheh
Witam nowe mamusie wśród nas
Ewa nie martw się .... może ktoś nawet przez przypadek wcisnął choć nie widzę takiej opcji.![]()