Oo to troszkę. U mnie narazie 5 na minusie ale brzuchol już duży. Maz się śmieje że że mnie wysysa hahahJa wam zazdroszcze ze nie macie nic na plusie...u mnie 7 kg juz plus od poczatku....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo to troszkę. U mnie narazie 5 na minusie ale brzuchol już duży. Maz się śmieje że że mnie wysysa hahahJa wam zazdroszcze ze nie macie nic na plusie...u mnie 7 kg juz plus od poczatku....
Ja zapytałam o łożysko na prenatalnych, mam wysoko w zasadzie w dnie macicy. Tak powiedział ginekolog.
Ja czasem czuje jakies motyle w brzuchu ale nie wiem czy to dziecko czy wzdęciaa niby druga ciąża
To mój 18 tydzień.
Dziś wyszorowalam balkon, pomylam doniczki i padam na ryjek. Dobrej nocy!![]()
Podobno nie ma co się na zapas martwić ja mam przodujace lozysko i podobno może się "nastawić " tylko właśnie trzeba obserwować i uważać na siebie. Noe dźwigać nie przemeczac się i obserwować co się dzieje. No i u mnie zakaz seksu jeszcze.
U mnie też chyba woda się zatrzymała. Buty które nosiłam 2 tyg temu dziś się nie nadają do chodzenia.na koniec ciazy to ja bede miala ze 20 kg na plusieale obstawiam ze woda mi sie zatrzymala tez bo puchne wiec tak jakby odjac to moze mam 5 kg na plus
![]()
pogoda sie wlasnie zaczela psuctrzeba pościele z balkonu ściągnąć i pranie.