GoJ
Fanka BB :)
No..! Zastanawiam się co wybrać dębinę czy sosenkę...Zapalenie krtani? Współczuję... Już przy katarze zazwyczaj jest tragedia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No..! Zastanawiam się co wybrać dębinę czy sosenkę...Zapalenie krtani? Współczuję... Już przy katarze zazwyczaj jest tragedia![]()
Mi posty wyświetlają się w złej kolejności.
Ja biorę acard wręcz muszę kiedyś miałaś zkarzepice żył i jestem grubaDobrze, że popytałaś. Ja własnie taką dawkę miałam od samego początku (mimo, że nic się nie działo - ale jak mówiłam, to kwestia wcześniejszego poronienia). Potem po perypetiach zmniejszyłam do jednej tabletki i na niej wychodzę. Jeszcze z 1,5 tygodnia pobiorę i koniec. A któraś z Was bierze może Ac . ard? Bo u mnie to weszło do kompletu z Dupha. Wiem, że on jest średnio bezpieczny, ale bardzo często dawany w ciąży.
Myślicie, że na połówkowe iść w 21 czy 22 tc? W necie różnie piszą, a ja doczekać się nie mogę. Dlatego pytam o sugestię![]()
WitajHej, chcialabym sie dolaczycja na polowkowe ide w 21tc, na razie mam sporo komplikacji, i dopiero na najblizszej wizycie dowiem sie czy wszystko dalej ok.
Troche o mnie- bardzo dligo sie staralismy i dmucham na ciaze jak sie tylko da, niestety praktycznie caly leze albo teoche siedze.
Biorę femi.bion natal 2, warto witaminy zamawiać z intetnecie, te np. W aptekach 15 zl droższe. Sama je sobie wybrałam po składzie w aptece, ale duzo osób poleca Pre.gna PlusJa się na połówkowe zapisałam na 20+3. Mam jakieś dziwne sny, co jakiś czas mi się coś dziwnego śni heh. Mam pytanie jakie witaminy bierzecie? Bo ja nadal biorę kwas foliowy, ale chyba powinnam zamienić go na witaminy bo już zaczęłam 17 tv, a wizyta u lekarza w poniedziałek![]()