Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie sie bardzi natalia podobało. I dlugo myslelismy nad nim ale sasiadka urodziła coreczke i dała Natalia. I wszystko było by ok ale non stop na nią krzyczy "Natala chodz tu"...
Wiec zaczęło nam sie podobac Paulinka. A dla chopca: Mateuszek lub Kamilek.
Ja od początku mówię, że dziewczynka. Ale jeszcze nie wiemy. Też utyłam 2kg od początku ale brzuch msm duży i już mi obcy gratulują...A spodziewajcie się dziewczynki czy chłopca, bo ja dziewczyny od razu jak zaszła w ciążę to czułam że to będzie dziewczyna ja od razu mówiłam wszystkim że będzie dziewczynka i potwierdziły się moje przypuszczenia na kalendarzu chińskim też mi wyszła dziewczynka a wy sprawdzaliscie sobie ten kalendarz ?
A jak w ogóle przybieracie na wadze bo moja startowa to 62 a dzisiaj rano miałam 64.7 więc w zasadzie okej mam brzuszek nie za duży wszyscy zdziwieni że 5 miesiąc to prawie nie widać .
Nie wiemy jeszcze. Nie chce wstydzioch pokazać. 26 kwietnia polówkowe to może wtedy.A spodziewajcie się dziewczynki czy chłopca, bo ja dziewczyny od razu jak zaszła w ciążę to czułam że to będzie dziewczyna ja od razu mówiłam wszystkim że będzie dziewczynka i potwierdziły się moje przypuszczenia na kalendarzu chińskim też mi wyszła dziewczynka a wy sprawdzaliscie sobie ten kalendarz ?
A jak w ogóle przybieracie na wadze bo moja startowa to 62 a dzisiaj rano miałam 64.7 więc w zasadzie okej mam brzuszek nie za duży wszyscy zdziwieni że 5 miesiąc to prawie nie widać .
Ja uwielbiam jajka ale tylko na miękko, więc w ciąży zrezygnowalamn prawie całkiem z jajek, bo uważam że lepiej nie ryzykować, czasem zjem takie na twardo, chociaż nie przepadam.Dziewczyny czy spożywanie jajka sadzonego z żółtkiem płynnym jest szkodliwe w ciąży bo czytam i czytam na forum nie umiem nic konkretnego znaleźć . A ja takie jajko to uwielbiam mmmm