kasiaasia111
Początkująca w BB
Hej dziewczyny, to moja 1wsza ciąża jestem w 5tc, 1wszą wizytę u ginekologa mam za 2 tyg., jak myślicie lepiej już przyjść z wynikami badań?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezu ja też... U nas jest fasolka [emoji4]Dziewczyny ledwo chodzę tak mi słabo [emoji17]
Hej dziewczyny, to moja 1wsza ciąża jestem w 5tc, 1wszą wizytę u ginekologa mam za 2 tyg., jak myślicie lepiej już przyjść z wynikami badań?
Spałam chyba pół godziny, ale przy moim stanie nie da rady odpocząć. A blada jestem strasznie.Jezu ja też... U nas jest fasolka [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj rozgość się [emoji2]Lekarza najlepiej umówić na połowę 6 tyg i to lekarz wyznacza jakie wyniki masz zrobić.Hej dziewczyny, to moja 1wsza ciąża jestem w 5tc, 1wszą wizytę u ginekologa mam za 2 tyg., jak myślicie lepiej już przyjść z wynikami badań?
Co do serów to ja jeszcze w polskim sklepie nie znalazłam niepasteryzowanego czyli takiego którego nie możemy jesc.A czemu półtora roku? :O co do serów, to większość tych dostępnych w Pl można jeść bez obaw. Muszą być po prostu z pasteryzowanego mleka![]()
U nas jest Bobo ewentualnie BobekJezu ja też... U nas jest fasolka [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Leżę kochana wstałam zjeść i do toalety to mało się nie przewróciłam.
Jesteśmy z TobąLeżę kochana wstałam zjeść i do toalety to mało się nie przewróciłam.