reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja się wściekałam wczoraj bo był spokój przez ponad pół dnia. Ani kawa ani słodkie. Dopiero jak już miałam umówiona wizytę na 20:10 prywatnie to koło 19 łaskawie zaczął kopać. Wiec zrezygnowałam a i tak dziś idę na NFZ bo mnie coś tam piecze. W pon mam połówkowe a w środę w Krk z ta zmiana na jajniku. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Także maluchy potrafią już dać w kość
Kasiaczek nie masz się co martwić dzidzia nie będzie jeszcze tak kopać jak my chcemy moja też są dni że czuje ja więcej a są dni że nic ,dziecko w większości czasu śpi a jak nie śpi to jest obrucone kręgosłupem i kopie po zarządach wewnetrznych zawsze coś spokojnie już koło 21-24 powinnyśmy wyczuwac ruchy mocniejsze , miłego dnia :)

W sensie tego Krakowa pytasz ? Czy ogólnie. Ogólnie idę na NFZ w najbliższej przychodni do lekarza i chyba jego będę się trzymać a co do Krakowa to dostałam skierowanie z Tarnowa na onkologię gin. I tam byłam u p. Marty Balajakiewicz albo jakoś tak :)

aaa myślałam ze zdecydowałeś sie jechac do tego ginka co Ci pisalam :) bo i w środę też mam wizyte ;P

Kasiaczek nie masz się co martwić dzidzia nie będzie jeszcze tak kopać jak my chcemy moja też są dni że czuje ja więcej a są dni że nic ,dziecko w większości czasu śpi a jak nie śpi to jest obrucone kręgosłupem i kopie po zarządach wewnetrznych zawsze coś spokojnie już koło 21-24 powinnyśmy wyczuwac ruchy mocniejsze , miłego dnia :)

Nie no mnie kopie już jak szalony , tylko wczoraj nagle był spokój. A już kojarzę jego rytm bo to już pare tyg z ruchami i nie pasowało mi to. A on psikusa zrobił. Miłego dnia również Tobie.

aaa myślałam ze zdecydowałeś sie jechac do tego ginka co Ci pisalam :) bo i w środę też mam wizyte ;P

Ordynator w szpitalu mojej poprzedniej gin dał mi to skierowanie wiec pojechałam tam gdzie kazali. A teraz zmieniłam lekarza i po jednym rzucie okiem na zdj usg on wiedział co to za zmiana i powiedział to samo co na pierwszej wizycie w Krakowie. Teraz już tylko do kontroli ten Kraków czy się nic nie zmienia i jak nic to zostawia mnie w spokoju :) a gdybym słuchała pierwszej lekarki byłabym już po usunięciu jajnika

Hej dziewczyny mam pytanko wczoraj bylam u lekarza i tez wczoraj zaczelam 18 tydzien. Na usg wyszlo ze maly jest o tydzien mniejszy mimo ze ostatnio bylo wszystko zgodnie z wiekiem od OM. Jak u was bylo jak z waga albo czyms takim u mnie wczoraj wazyl 188g i to niby waga dziecka w ok 17 tygodniu.
Aa i jeszcze pytanie odnośnie badania podczas wizyty. Mojego lekarza nie ma zastępuje to inny. Miesiąc temu miałam badanie macicy i tak dalej. Ten lekarz tak nie bada robi tylko usg. Czyli teraz znowu miesiąc muszę czekać na kolejną wizytę. Wcześniej co wizytę miałam badanie ph pochwy i podobne A teraz już 2 miesiące nic.

Hej dziewczyny mam pytanko wczoraj bylam u lekarza i tez wczoraj zaczelam 18 tydzien. Na usg wyszlo ze maly jest o tydzien mniejszy mimo ze ostatnio bylo wszystko zgodnie z wiekiem od OM. Jak u was bylo jak z waga albo czyms takim u mnie wczoraj wazyl 188g i to niby waga dziecka w ok 17 tygodniu.
Aa i jeszcze pytanie odnośnie badania podczas wizyty. Mojego lekarza nie ma zastępuje to inny. Miesiąc temu miałam badanie macicy i tak dalej. Ten lekarz tak nie bada robi tylko usg. Czyli teraz znowu miesiąc muszę czekać na kolejną wizytę. Wcześniej co wizytę miałam badanie ph pochwy i podobne A teraz już 2 miesiące nic.
Dużo w tych pomiarach .zależy od lekarza i aparatury. Tydzień to jeszcze żadna różnica.

Nie no mnie kopie już jak szalony , tylko wczoraj nagle był spokój. A już kojarzę jego rytm bo to już pare tyg z ruchami i nie pasowało mi to. A on psikusa zrobił. Miłego dnia również Tobie.
U mnie też w miarę regularny tryb. Wczoraj po dentyście do w sumie 9.30 dziś się wyciszyło. Ale już jest normalnie. Stracha miałam ale może i ono też się zestresowało moim stresem i się. nakrecilismy we dwoje

reklama

Wiesz moja mała też lubi mamę niepokoić też miałam że jeden dzień cisza wczoraj znowu szalała mi od rana i później jak już szłam spać ale tylko tatuś przyłożył rękę i już przestała hehe ja czuje ruchy od 18 tygodnia a jestem już w 20 jutro zaczynam 21 tydzień jeszcze 19 przede mną. A ty w którym poczułam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry