reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie lubie lewatywy. Zbyt mnie krępuje tzn fakt po jak jeszcze nie skończyłam walczyc w wc z zawartoscia jelit a oni wolaja na mierzenie rozwarcia :D i wleczesz sie z taka za przeproszeniem usrana dupa :D

Mojej siostrze zaproponowala lekarka lewatywę, ale, że była niezdecydowana to jej wyjaśniła, że warto, bo można przeć wtedy bez skrępowania i obaw, że coś tam krępującego będzie i niektóre pacjentki bardzo to blokuje i zamiast skupić się na porodzie to jeszcze się martwią czy tam nic z drugiej strony nie wyjdzie.

ja nie wyobrażam sobie rodzić bez męża. był przy mnie przy pierwszym porodzie tzn. do momentu aż nie zabrali mnie na cc. w niektórych szpitalach może być mąż także przy cc i nad tym też się zastanawialiśmy, bo druga będzie też cc, ale ostatecznie wyłącznie ze względu na ryzyko zakażenia poprzez obecność osób postronnych nie będzie męża przy cc.

No padłam. Sorki, ale rozwaliłaś mnie końcówką.:)

Jak pierwszego syna rodzilam i zrobili mi lewatywe. Ja sobie twardo siedze w łazience i nagle slysze polozna pod drzwiami woła ze szybko szybko rozwarcie badamy. No ja nawet nie w połowie drogi wiec nic sie nie zastanawiając wyjechalam textem doslownie " no zaraz przeciez ja tu sram" hahaha. Mina poloznej nie do opisania jak maz mi opowiadał:D a ja po chwili się skapnełam jak sie odezwalam ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak pierwszego syna rodzilam i zrobili mi lewatywe. Ja sobie twardo siedze w łazience i nagle slysze polozna pod drzwiami woła ze szybko szybko rozwarcie badamy. No ja w nawet nie w połowie drogi wiec nie sie nie zastanawiając wyjechalam textem doslownie " no zaraz przeciez ja tu sram" hahaha. Mina poloznej nie do opisania jak maz mi opowiadał:D a ja po chwili się skapnełam jak sie odezwalam ;D

Dobrześ powiedziała !!! Ja se z 40 min siedziałam i na szczęście tylko pytały czy ok i czy idziemy dalej. Aż mi się humor poprawił jak przeczytałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry