kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Z cyklu jeb.iete sąsiadki . Moja opowiada ze widziała jak my dziecko chowali , kwiatami żegnali. Boże miałam na jesieni pogrzeb ale nie tu, i franca widziała ze kwiaty kupiłam. To jej wystarczyło do takich plotek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak fajnie kiedy u mnie tak będzie mała kilka razy kopanie i cisza ale myślę że jeszcze jest za wczesnie dzisiaj skończyłam równo 20 tygodni więc jest szansa że mocne kopniaczki się na dniach pojawiaHej. Ja dzis od 3: 30 na nogach i nie śpię mala fikala koziolki do 5 godziny![]()
@kasiaczek89pl plotki były, są i będą. Czasem sprawiają przykrość i potrafią życie utrudnić. Dementować je nie zawsze jest sens, bo powstają kolejne. Ja przez pierwszy rok w nowej pracy miałam przez koleżankę ciężki start, nawet nie wiedziałam dlaczego mam tak ciężko, bo to było totalnie za moimi plecami. Po roku czasu wszyscy się przekonali, że nie jestem żadną zarozumiałą protegowaną, tylko pracę mam dzięki temu, że jestem w tym dobra. Wtedy wyszło, skąd brała się ta wrogość do mnie, ale uznałam, że nie ma sensu rozdmuchiwać tego co zgasło. I jest teraz super.
Dlatego ja nie gadam z sąsiadami. Jedynie dzień dobry i tyle. Teraz niektórzy pytają czy już wiem co bedziemy mieć... (jak to co? dziecko! k..a!) ale to głównie te sąsiadki które znam te 36 lat mojego życia więc ta ciekawość jest poniekąd usprawiedliwiona. Sa dla mnie jak ciotki czy kuzynki. Nawet bardziej bo moje ciotki i kuzynki nawet nie wiedzą ze jestem w ciąży... :-) ale ja też nie wiem co u nich i nie potrzeba mi wiedzieć...