seremida
Fanka BB :)
@kasiaczek89pl dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa. Będziesz musiała po prostu dużo odpoczywać przy nisko ułożonym łożysku. Będzie dobrze 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie w środę (20+0) 354 grHej dziewczynyJa mam termin na 3/09/2018, dokladnie jestem w 20 tygodniu i 5 dniu
) Wczoraj poczułam pierwsze kopnięcie. Lekkie ale przyjemne, jakby bulgotanie. Jest to moja pierwsza ciąża, więc nie wiedziałam jak to jest. Mam pytanko co do wagi maluszka. Miałam usg w zeszły poniedziałek i waga wynosi 378gram. Jak to wygląda u Was?
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeJestem w szpitalu. Plamienie. Łożysko nisko i podobno stad. Choć nie jest przekonana bo mówi ze mogło nawet dziecko kopnąć i uszkodzić jakieś naczynko. Mały ok. Tętno w porządku, kręci się jak szalony.
Dzięki, ja też skorzystam
@kasiaczek89pl dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa. Będziesz musiała po prostu dużo odpoczywać przy nisko ułożonym łożysku. Będzie dobrze![]()
Cześć piękna pogoda więc korzystamy [emoji5]... Kiedyś pisałam ze mieszkań w górach wczoraj mąż wyciągnął mnie na wycieczkę piesza dzieci na rowerach, rolkach każdy na czymś innym ja na pieszo 13km wieczorem padlam....... Ruchów nadal nie czuje..... A te które już miały połówkowe co dokładnie bada lekarz? Krew też jest pobierana? Dzieki za odp.... Dziś jedziemy do Szklarskiej Poręby łazic nadal miłego dnia
Cześć piękna pogoda więc korzystamy... Kiedyś pisałam ze mieszkań w górach wczoraj mąż wyciągnął mnie na wycieczkę piesza dzieci na rowerach, rolkach każdy na czymś innym ja na pieszo 13km wieczorem padlam....... Ruchów nadal nie czuje..... A te które już miały połówkowe co dokładnie bada lekarz? Krew też jest pobierana? Dzieki za odp.... Dziś jedziemy do Szklarskiej Poręby łazic nadal miłego dnia
Będę miała połówkowe i dopiero we wtorek ale zapewne inaczej to będzie wyglądać jak w Pl
JA wybieram się do Szklarskiej Poręby za 3 tygodnie mam nadzieję że będzie ładna pogoda i oczywiście jak lekarz nie będzie widział przeciwwskazań. Miłej niedzieli życzę
Tylko że u mnie będzie odbywać się w szpitalu specjalnie.Moja siostra też w Holandii prowadziła ciąże i tam tez rodziła. Połówkowe z tego co opowiadała i z tego co czytam jak to wyglada w Polsce, to taki sam przebieg. Dokładne badanie dzidziutka i dużo zdjęć![]()