Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas na pomorzu od zeszłego tygodnia cały czas zimno, co chwilę pada i wieje... nie wiem jakim cudem wciąż jeszcze się nie przeziębiłam.pogoda się popsuła
to super parkaAndżelika teraz córeczka. Moje kochane 396 gram. Mam już 7 letniego synka
Ale super, też bym chciała parkę, okaże się pewnie niedługo czy się udałoAngelika teraz córeczka. Moje kochane 396 gram. Mam już 7 letniego synka.
Oo przypomniałaś mi ja nie wzięłam idę wziąć terazHa... właśnie siedzę i zastanawiam się czy przy śniadaniu wzięłam prenatal, czy nie. Oto zagadkaZaraz będę liczyć
Nic nie czuje dlatego pytam może wkrótce strasznie długo tym razemA mnie ten pierwszy lekarz dał zlecenie na badanie różyczki, a nowa lekarka się zdziwila, że robiłam. Mogłam się w sumie zapytać, czemu się tak dziwi, ale mnie się nie dodało. @Bajdelka35 czuje ruchy, ale nie tak bardzo i nie tak często jak bym chciala, zwłaszcza wieczorem, w kolejce w sklepie też czasem-chyba nie podoba się że kołysanka nagle ustało.
A jak u Ciebie z ruchami?