18grudzien
Fanka BB :)
Najlepsza szczawiowa jest wtedy gdy szczaw nazbieram dziki na łące!!! Najlepszy kwas a nie ten z ogródka mniamJa uzywam jakiegos delikatnego lactacydu. Nie mam ciazowego -taki mi polecili w aptece "na ciaze"![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepsza szczawiowa jest wtedy gdy szczaw nazbieram dziki na łące!!! Najlepszy kwas a nie ten z ogródka mniamJa uzywam jakiegos delikatnego lactacydu. Nie mam ciazowego -taki mi polecili w aptece "na ciaze"![]()
A ja nie używam nic do higieny intymnej, używałam zwykłego płynu pod prysznic zawsze do całego ciała i nic mi nie było i nie jest.Bez przesady, plyn jest "ultra delikatny" i nie mam zadnych podraznien ani tym bardziej infekcji. Sa lekarze, ktorzy zalecaja higiene intymna szarym mydlem i to sa specjalisci z tytulami wiec nie popadajmy w paranoje.
Ja czuję najbardziej na środku na dole brzucha, ale nadal nie czuję regularnie ruchów parę razy na dzień u tak bardzo delikatnie.Ja tez uzywam normalnego i zyje
A jak u Was wygladaja ruchy dziewczyny? Moj maly sobie upodobal lewa strone, jak kopie to wlasnie w tamte rejony, tez tak macie ze gdzies bardziej czujecie?
Czy raczej rownomiernie po calym brzuszku?
Tak żel do higieny intymnej jest super do zmywania makijażu i mycia pędzliA ja mam dziś wizytę upragnioną strasznie długo trwają te 3tyg wieczorem dam wam znać co słychać u nas..... A ja żelem do higieny intymnej zmywam wieczorem makijaż wiem że dla niektórych może wydawać się to dziwne ale to jest jedyny płyn który wszystko usuwa i mi nie podrażnia twarzy
Tak żel do higieny intymnej jest super do zmywania makijażu i mycia pędzli![]()
Żel jest super, ale najlepiej do mycia sprawdza mi się olejek z Rossmana do kąpieli z isany, to nawet gąbki domywa.Musze sprobowac umyc pedzle![]()
A miałam zapytać Star Ania co zakładała wątek jest z nami? Już się pogubiłam i jak ominęłam to przepraszam
Zależy. Czasem lewa. Czasem prswa. Czasem od do. A czasem wypina się co w ogóle nie jest fajne.Ja tez uzywam normalnego i zyje
A jak u Was wygladaja ruchy dziewczyny? Moj maly sobie upodobal lewa strone, jak kopie to wlasnie w tamte rejony, tez tak macie ze gdzies bardziej czujecie?
Czy raczej rownomiernie po calym brzuszku?
My poprzestaniemy chyba na 3. Sąsiedzi mają 6 ale tylko jednego syna.Dlatego najlepiej mieć 4 ☺ 2 dziewczyny, 2 chłopaków wtedy pewnie każdy zadowolony a 5 to już bez różnicy