Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Happy_09 potwierdzam śliczne imięsama takie noszę [emoji23]
@seremida nie ważne jaki kształt, ważne żeby było wygodniedaj znać czy Ci służy
![]()
@dareczka1994 to znalazłaś super okazjeja ostatnio chciałam kupić spodnie w h&m to nic poniżej 120 zł już nie wspominając o tym że wszystkie wyglądały jak worek z nogawkami
![]()
SzkodaJa kupiłam tam pierwsze, zapłaciłam za nie właśnie 140 zł :/ i już wyblakły i zrobiła się dziurka na tylnej kieszeni :/
Ślicznie.U mnie wygrala PAULINKA.![]()
![]()
![]()
U nas druga dziewczynka i wybór ciężki póki co na fali: Olga Madzia Emilka lub Wiktoria. A mamy już KingusięSzkodaprzymierzałam się do kupna spodni u nich. Jak są takie słabe to zrezygnuję. Muszę wyruszyć na łowy na olx i allegro. Mam pelno bluzek ciążowych, ale żadnych spodni. Na razie wszędzie biegam w legginsach.
Ślicznie.
@GoJ Marysia też cudnie.
Wybrałabym Nina, bardzo mi się podoba. Lilka też ładnie, ale Nina lepiej moim zdaniemZdrzemnelam się także, zjadłam dwa gołąbki i zaraz lecę się kąpać i szykować bo muszę jeszcze dzieci tesciowej zawieźć.... Tak się zastanawiam, że pragnę chłopca a jak się okaże córeczka to wumhslalysmy dziś imiona więc co myślicie o imieniu Nina??? Mi się jeszcze bardzo podoba Lilianna....