Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To dzięki nie będę się przejmować i na ciskac
A ja moja mała nauczyłam przed pójściem do żłobka w wakacje, miała nie całe dwa latka, jak poszła to bała się chyba mówić i znowu wrócił pampers. Ale jakoś po pół roku już wszystko wróciło do normy i wolala, ale ona w sumie przez cały rok z tymi paniami w żłobku trzymała jakiś dystans i bardzo mało mówiła. Teraz jak już jest w przedszkolu w 3-latkach to jej się buzia nie zamykaJa mam 1.5 roczna i jak na razie to trochę próbowaliśmy i odpuscilismy, bo ona tego nie rozumiała i tuż po założeniu pampersa, robiła w pampersa. Zamierzam ja nauczyć być bez jak będzie przerwa w żłobku, a ja na zwolnieniu.
@Mama7, dzięki za wspsrcie
@RooibosGirl, okropne jest to leżenie, a jeszcze gorsze, że w domu siedzi mój mąż z chora cora, która ma teraz gorączkę 40 stopni i nic nie mogę ją zrobić, aby mu pomóc. Wiem, że sobie poradzi, ale to strasznie do kitu sytuacja. Jak się pieprzy to po całości![]()
Dobra informacja, że jest szansa, abym urodziła naturalnie z tą wadą.
u mojej przyjaciółki bylo parcie bo sie musi nauczyc sikac i już. Miala skutek odwrotny do zamierzonego. Mlody jej lał po nogach do lozka po wszystkim wrecz ale to bylo na siłę wszystko.w ogole nie miala cierpliwości i mlody sie zrazil 3 lata mial jak skończył pampersy.
Przyszla mi paczka z ciuszkami dla.malej zakochalam sie normalnie sa takie tyci tycispódniczki spodenki bluzeczki bodziaki no miodzio
sie śmiejemy zeby nie okazalo sie ze nagle bedzie chłopak
![]()