RooibosGirl
Fanka BB :)
No nie, aż tak się Lidl nie popisałBody ciazowe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No nie, aż tak się Lidl nie popisałBody ciazowe?
No właśnie myślę sobie czy lidl nie miał jakieś ukrytej oferty [emoji4]No nie, aż tak się Lidl nie popisałBody mają tylko dla maluszków
Ja kupowałam jakieś 2 mc była taka kolekcja cotton coś tam ładnie zapakowane w takie Eco opakowania. Body z długim i spodnie na 86/92 chciałam wziąść mniejsze body takie właśnie ale 56/62 nie było zaczynają rozmiarowka 50/56 62/68 przeskok jesta myślicie, że rozmiarówka dla dzieci też jest zawyżona? bo kupiłam najmniejsze rozmiary 50/56, bo takich małych w ogóle nie mam, ale nie wiem czy nie będzie za małe nawet na początek
Kupiłam z F&F wcześniej u jednej pani na olx ma ubranka 5 paki 7 paki sprowadza z Angli ceny chyba trochę tańsze jak w pl coś takiego np to mam np do 62 rozmiar Zobacz załącznik 855372
Zobacz sobie Link do: Wszystkie ogłoszenia użytkownika EvaJa dzisiaj kupiłam bodziaki z długim rękawem z F&F w cenie 24 zł za 5 sztuk także wydaje mi się, że za taką cenę nie opłaca się nawet w ciuchlandach buszowacco prawda, nie są takie ładne jak Twoje, bo całe białe z delikatnymi kolorowymi napisami, ale na pewno się przydadzą
A jak wyglądają cenowo te sprowadzane?
Zobacz sobie Link do: Wszystkie ogłoszenia użytkownika Eva
Wiem ze takie są widziałam je kiedyś a one przecenione te co kupiłaś?
N o właśnie jeszcze patrze na zagraniczne strony outlet mam szwagra i kuzynka męża w Szkocji jak mi coś pasuje to mi kupują albo zamawiam do nic do domu i mi robią później paczki[emoji5]O, dziękitak przecenione chyba z 35 zł na 24
![]()
Spokojnie i brzusio urośnieKupilam te spodnie w lidlu, szalu nie ma, poki brzuszek nie bedzie ogromny to ta guma do niczego :/
Ja też w dżinsach ciążowych do tej pory, ale już nie daję rady. Za gorąco mi [emoji23]Ja mam dwie pary jeansów z szeroką gumą, chodzę bardzo często. Tylko ja mam gumkę jeszcze dodatkową na samej górze z tyłu którą można docisnąć i dopasować.
Jedne leginsy ciążowe z panelem no i dwie pary leginsów zwykłych, takich z zeszłego roku bo uciągliwe i pasują. Plus dwie kiecki ciążowe typowo.