Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój syn miał jakiś czas temu szkarlatynę, która nie została zdiagnozowana przez dwóch lekarzy i mimo tego, że wprost pytałam czy to na pewno nie szkarlatyna i sama na własną rękę zrobiłam badania i wyszło i z tymi wynikami to od razu mi lekarka dała antybiotyk, chociaż wtedy już nie miał żadnych objawówMlodszy dostal jakiejs pieronskiej pokrzywki, uczulenia...jechałam rano do apteki po wapno a na 16 lekarza mamy. Mam podejrzenie ze to moze byc poczatek szkarlatyny...ale niech go lekarka zobaczy :/
mój syn miał jakiś czas temu szkarlatynę, która nie została zdiagnozowana przez dwóch lekarzy i mimo tego, że wprost pytałam czy to na pewno nie szkarlatyna i sama na własną rękę zrobiłam badania i wyszło i z tymi wynikami to od razu mi lekarka dała antybiotyk, chociaż wtedy już nie miał żadnych objawów
a ma gorączkę, bo ponoć nie ma szkarlatyny bez gorączki. U mnie miał tylko stan podgorączkowy ok 38Mam nadzieje ze to uczelenie tylko chociaz mi sie nie wydaje.:/ zobaczymy co lekarka powie
Ja tak.Ja jestem po połówkowych , miałam je w 21t4d, synek ma 520g i ogólnie wszystko ok tylko twarzy nie chciał pokazać, widzieliśmy tylko usta. Dziewczyny planujecie robić to 3 USG prenatalne?
Jak dobrze, że to był tylko fałszywy alarmTrochę sie przerazilam, bo moj teść ma tą deformację. Ale lekarz obejrzal z kazdej strony te stopki i powiedzial, ze jednak jest wszystko ok, tylko tak sie mlody krzywo powyginal.