Annar05
Fanka BB :)
Ja urodziłam się 4100 ,a mój syn 4150...tatuś był malutki 3100 ,a córcia 3440Moja lekarz twierdzi przeciwnie. Że to ma duże znaczenie. I mąż urodził się 4150 a syn 4175..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja urodziłam się 4100 ,a mój syn 4150...tatuś był malutki 3100 ,a córcia 3440Moja lekarz twierdzi przeciwnie. Że to ma duże znaczenie. I mąż urodził się 4150 a syn 4175..
Co do Energylandi mieszkam od niej w prostej linii z 4 km. Jeśli wybierasz się w wakacje to zdecydowanie początek tygodnia, ale zdcydowanie polecam po za sezonem. Bo więcej przedmiocie w kolejkach do karuzeli niż się tym nacieszycie.My z mężem chcemy przede wszystkim koniec roku szkolnego bo Nas zwyczajnie wymęczył młodszy i jego rąbnięta wychowawczyni po całości. W ogóle coś mnie skurcze męczą dziś podejrzewam jelita bo zjadłam obiad w pośpiechu i mam za swoje ale pewnie no-spę na noc walnę.
Miki też dziś mam wrażenie zamulony. Niby fika ale mniej - rzadziej niż jak ja się dobrze czuję.
Na wakacje chcieliśmy zahaczyć o ENERGYLANDIĘ no ale co by mi po niej było w 7/8 msc ciąży![]()
Sliczna dzidzia super, że wszystko ok.....Ja już po połówkowychuff, odetchnęłam z ulga, wszystko ok na szczęście!;-) Czaruś został Czarusiem i pokazywał swą męskość w całej okazałości
miałam Wam powiedziec, jaka waga, ale lekarz nic nie mówił, a ja sobie o tym przypomniałam, jak wyszliśmy. Młody fikał jak szalony, lekarz mówi, że się niezle namęczył, żeby wszystko pomierzyć
nogi na głowie i buźka zasłaniała :-) załączam fotkę
Zobacz załącznik 857320
A widzisz to cenna informacja. Może jakoś w 2019 po wakacjach...Co do Energylandi mieszkam od niej w prostej linii z 4 km. Jeśli wybierasz się w wakacje to zdecydowanie początek tygodnia, ale zdcydowanie polecam po za sezonem. Bo więcej przedmiocie w kolejkach do karuzeli niż się tym nacieszycie.
A już myślałam że mam migrenowe wsparcie, A niestety w ciąży tylko paracetamolZwykły ból głowy ta pogoda jakąś dziwna bo wczoraj upał pięknie a dziś 10stopni szaro, buro i zimno pewnie przez te pogodę źle się czułam, ale już jest ok apap podzialal
Moje dzieci , urodziłam równe 10 dni przed terminem oboje ...Ja urodziłam się 4100 ,a mój syn 4150...tatuś był malutki 3100 ,a córcia 3440
Ja miewam migreny poza ciążą w ciąży typowej nie miałam ale ze 3x ból głowy zbliżony.A już myślałam że mam migrenowe wsparcie, A niestety w ciąży tylko paracetamol![]()
To wspaniale, Że wszystko ok. Kolejny przystojniak rośnieJa już po połówkowychuff, odetchnęłam z ulga, wszystko ok na szczęście!;-) Czaruś został Czarusiem i pokazywał swą męskość w całej okazałości
miałam Wam powiedziec, jaka waga, ale lekarz nic nie mówił, a ja sobie o tym przypomniałam, jak wyszliśmy. Młody fikał jak szalony, lekarz mówi, że się niezle namęczył, żeby wszystko pomierzyć
nogi na głowie i buźka zasłaniała :-) załączam fotkę
Zobacz załącznik 857320
Śliczny!!!!
A wagę powinnaś mieć w opisie USG tzn. ja mam i wagę i płeć wpisane... ale nie wiem czy to norma.