Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam to samo i wydaje mi się, że ten czas jednak szybciutko zleci. Mam wrażenie, że dopiero co dowiedziałam się o ciąży i jak słyszałam, że inne dziewczyny w rodzinie i znajome są już np. w 15 tygodniu to wydawało mi się to takie odległe. A teraz za tydzień mam połówkowe w połowie 22 tygodniaDziewczyny a mi się jakoś zaczęło tak strasznie dluzyc jakoś początek chociaż był bardzo ciężki to zleciał mi szybko wiem że jeszcze 2.5 tyg i wkraczamy w trzeci trymestr ale powiem wam że już chciałbym 34 tydzień [emoji16] może jak już meble mi przywiaza i będę skompletować wyprawke to kilka tygodni mi zleci . Najważniejsze oby do 30 tygodnia wtedy usg przed ostatnie i jakoś już będę spokojniejsza
To super skończone 30 lat i dzieciątko super prezent na 30-ste urodziny . Jak nigdy chciałabym żeby leciał tydzień za tygodniem żebym tylko na kalendarzyku mogła widzieć jak lecą tygodnie maluszka . Oby do lipca[emoji4] ja mam termin na początku września.Mam to samo i wydaje mi się, że ten czas jednak szybciutko zleci. Mam wrażenie, że dopiero co dowiedziałam się o ciąży i jak słyszałam, że inne dziewczyny w rodzinie i znajome są już np. w 15 tygodniu to wydawało mi się to takie odległe. A teraz za tydzień mam połówkowe w połowie 22 tygodnianie wiem kiedy to zleciało! Na samym początku roku myślałam, że najważniejszym wydarzeniem 2018 będzie skończenie 30 lat a tu taka niespodzianka.

Mi też się wydaje, że przecież dopiero co się dowiedziałam o ciąży a tutaj 23 tydzieńMam to samo i wydaje mi się, że ten czas jednak szybciutko zleci. Mam wrażenie, że dopiero co dowiedziałam się o ciąży i jak słyszałam, że inne dziewczyny w rodzinie i znajome są już np. w 15 tygodniu to wydawało mi się to takie odległe. A teraz za tydzień mam połówkowe w połowie 22 tygodnianie wiem kiedy to zleciało! Na samym początku roku myślałam, że najważniejszym wydarzeniem 2018 będzie skończenie 30 lat a tu taka niespodzianka.
Tak zrobilam - glukoze na czczo. Wynik po obciazeniu mialam troche dziwny, bo 103/79/78. Wiec nie bede sie sama skazywac na powtorke tego badania. Jak wyjdzie zle, to nie bede sie klocic z rzeczywistoscia. Mnie dieta nie przeraza, a codzienne pomiary cukru i ew.zastrzyki. Ja mam fobie na widok igly.Nie wiem czy robienie tego badania ponownie jest bezpieczne. Ja w ogóle uważam to badanie za straszne. U mnie w poprzedniej ciąży był akurat trzeci pomiar za wysoki i uznano, że to ta cukrzyca ciążowa. No i potem ta dieta... Masakra, byłam załamana. Wtedy brakowało mi psychologa w ciąży. Potem rozmawiałam z lekarzem rodzinnym, bo mi po jedzeniu rzadko cokolwiek wychodziło ponad normę i ja zwyczajnie nie tolerowalam takiej dawki glukozy.
Na Twoim miejscu po prostu zrobiłbym sobie badanie cukru na czczo.