Mama7
Fanka BB :)
Możesz pokazać jakie te body były kopertowe czy tylko przez głowę?
Przez głowę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Możesz pokazać jakie te body były kopertowe czy tylko przez głowę?
Piękne zdjęcie masz nagrodę BrawoHej dziewczynyDzięki za wsparcie. Napisałbym do każdej z Was, ale strasznie się rozpisalyscie, a mi pouciekało kto napisał w związku ze mną. Humor mi wrócił, choć prawdopodobnie jeszcze tydzień będę w szpitalu.
24 maja będą mnie transportować do Szczecina. Na początku się ucieszyłam, że wiem, potem spojrzałam na kalendarz i było mi smutno. Potem się dowiedziałam, że mogłabym wrócić na ten czas do domu, ale i tym zadecyduje ordynator oddziału, ale po tym ataku co był w nocy to chyba raczej będę tutaj do 24. Mój mąż nawet powiedział, że tak lepiej, bo i tak on by nie wiedział jak mi pomóc, gdyby znów mnie to złapało.
Na poprawę humoru chyba zabrali mnie na oddział polozniczy na badanie ginekologiczne i usg. I tak w skrócie:
23 tydzień i 1 dzień, szyjka 3.9, dzidzia córcia 550 g, ułożona główkowo, pupa w górze, łożysko na tylnej ściance. Wszystkie inne parametry ok, nawet serce. Miałam na tym oddziale darmowe dokładne usg jak pre. No i dostałam to:
Zobacz załącznik 857804
Ja kupuje będę miała na łożeczkuDziewczyny a co myślicie o przewijaku takim nakładanym na łóżeczko? Dużo nie kosztuje ale po prostu zastanawiam się czy będzie to potrzebnekorzystałyście ?
Witajcie mam pytanko odnośnie kaw rozpuszczalnych no dziś juz zrezygnowałam bo wzięłam magnez na skurcze mięśni które miałam od kilku tygodni i zwleklo am żeby łykać magnez teraz musze pić kawę mamma coffe co kawy nie przypomina[emoji52]jestem z niesmaczona[emoji5]czy któraś coś by polecila
Hej dziewczynyDzięki za wsparcie. Napisałbym do każdej z Was, ale strasznie się rozpisalyscie, a mi pouciekało kto napisał w związku ze mną. Humor mi wrócił, choć prawdopodobnie jeszcze tydzień będę w szpitalu.
24 maja będą mnie transportować do Szczecina. Na początku się ucieszyłam, że wiem, potem spojrzałam na kalendarz i było mi smutno. Potem się dowiedziałam, że mogłabym wrócić na ten czas do domu, ale i tym zadecyduje ordynator oddziału, ale po tym ataku co był w nocy to chyba raczej będę tutaj do 24. Mój mąż nawet powiedział, że tak lepiej, bo i tak on by nie wiedział jak mi pomóc, gdyby znów mnie to złapało.
Na poprawę humoru chyba zabrali mnie na oddział polozniczy na badanie ginekologiczne i usg. I tak w skrócie:
23 tydzień i 1 dzień, szyjka 3.9, dzidzia córcia 550 g, ułożona główkowo, pupa w górze, łożysko na tylnej ściance. Wszystkie inne parametry ok, nawet serce. Miałam na tym oddziale darmowe dokładne usg jak pre. No i dostałam to:
Zobacz załącznik 857804
U mojej siostry chłopak ponad 4 kg a przez 2 miesiące nosił 56 cm. Różnie może być![]()
Dziewczyny mam pytanie czy macie czasem kłócie w pochwie ? Tak się zastanawiam czy to normalne?